Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Какво да правя?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 vante

vante

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 01 December 2014 - 08:04 PM

Здравейте,

 

Извинявам се предварително, че историята е дълга ама тя като сапунен сериал заприлича малко. От 4 години насам жена наистина не ме е побърквала толкова и да не знам какво да правя. Много добре си живях преди нея, момичетата тичат по мене....аз бягам с 200. Всичко това резултат на високото ми самочувствие. Нещеш ли тази жена направо го съсипа. Наистина IQ-то и е 130 и оувър доста умен човек е. Имала е връзка с някакъв идиот 5 години т.е толкова се е занимавала (а може би 2-3 години е била с него), който я е съсипал и постоянно я е упреквал. Държал се е зле с нея и самочувствието и е съсипано. Прекарала е 7 години в чужбина учейки и сега се върна в БГ заради семейството и уж, но намира за трудно да свикне тук.

 

Та преди месец се запознахме покрай компанията ми и реших, че ще е моя, всекидневно си писахме в продължение на 2 седмици, което беше моя грешка така да развия нещата. Излизахме заедно с нея и компанията ми по барове заради американското и работно време. Една от тези вечери тя реши да танцува с най-добрия ми приятел и просто се ядосах и си тръгнах. Предизвикваше ме да заговоря някоя, за да ме види в действие, но аз наистина не исках. Следва размяна на тъпи смси и в крайна сметка се сдобрихме. Показвайки си слабостта, спрях да и пиша и да я търся за около седмица. После почнах да я натискам да излезем....напих се, написах един от най-тъпите ми смс-и че я обичам и по-добре да прекратим взаимоотношенията си. В крайна сметка след размяна на много тъпи смс-и се разбрахме да се видим като приятели. Разбирайки се за срещата изрично ми каза че ще се види с колега преди това и изрично отбеляза, че е по работа. Както и да е видяхме се, вечерта беше супер даже не искахме да свършва тя сама пожела тръгвайки от заведението да останем още малко да пием по бира на студа, въпреки че има алергия от него :D Тогава реши да ми и каже, че сме приятели и затова е танцувала с най-добрия ми приятел. Виждах погледа и и особено не се вълнувах какво ми говори и го приех спокойно, изпращайки я до тях. Звъннах и отново след 2 дена да я видя как е и си поговорихме малко. След още 2 дена я поканих да излезем съботата и отговора и беше нещо от сорта "ne mora. Na rab sum. Subora sushto" Направо побеснях от тъпия и отговор и бях отново пиян. Познайте отново тъпи смс-и, накрая се чухме и забравихме, че сме се скарали. Поговорихме си посред нощите и се извиних за поведението си. Пак от време на време си чатихме докато не ми звънна в петъка пияна и си поговорихме бая за живота. Мисля, че и двамата научаваме по нещо, за да израстваме като хора и личности и наистина разговорите са ползотворни. Тя имаше проблеми и и казах най-добре в неделята следобяда да се видим на по кафе и да поговорим. Нещеш ли вчера не ми вдигна телефона и аз реших да си направя планове за следобяда. Естествено след като си направих планове, тя звъни и аз и казах, че единственно вечерта мога към 8-9, но тя тогава не можеше. Осъзнах се, че съм идиот да не си спазвам обещанията и пак и звъннах да и предложа да се видиме следобяда. Тя пък беше направила други планове и предложи вечерта да се видим. Разбрахме се вечерта, но скоро след това тя ме отряза тъй като имала ангажимент със семейството си. Естествено напих се с моята компания и пак тъпи смс-и (трябва да спра да пия :D ). В крайна сметка отново след тъпите смс-и говорихме час по телефона. Разбрахме се сряда, четвъртък да се чуем да излезем. 

 

Та не знам какво да правя наистина. Дали иска от мене да бъда търпелив, какъвто определено не съм, или иска само приятелство. Затова и не мога да реша да продължавам ли да се боря за нея или просто да я отрежа и да не и обръщам внимание повече. Като и видя погледа знам, че всичко което говори за приятелството не е така. Наистина ме кара да израствам, но имам чувства към нея, не съм сигурен че мога да съм и приятел.



#2 asfr

asfr

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 86 Мнения:

Posted 02 December 2014 - 03:51 PM

Имаш проблем с вътрешната си игра като цяло (тоест това което вярваш по въпроса мъже - жени) и фрейма си (тоест поведението което изразяваш докато сваляш). Направил си доста грешки и наистина не разполагам с време да ти ги разясня за това ще давам по на кратко. 

Определяш се за по ниска стойност от нея. Ти си реактивен към нейните действия и в следствие на това се нагаждаш и чупиш собствената си рамка, жертваш личността си и се превръщаш в безличен роб, а от там губиш възможността да проявиш характер и харизва, да изразразиш стойността която те прави привлекателен. 

Оправи проблемите в главата си. Не поставяй жените напиедестал. Ако ти е трудно да го сториш за целта е необходимо да изградиш собствен живот и цели извън отношенията си с жените като ги оставиш те да бъдат нещо периферно случващо се между другото. Жените трябва да бъдат спътници кръжащи около действията в твоя живот, не обратното! Не мисли за тях когато не си с тях. Не мисли какво да правиш когато си с тях. Прави това което на теб ти е забавно! Себеизразявай се свободно когато си с тях, не търси стойност от тях, а отпусни харизмата си и прави това което чувстваш на момента като изхождаш от това че ти си твърд и равен с тях без да ставаш груб, реактивен, нуждаещ се, преследващ и некалибриран. Занимавай се с няколко жени на веднъж. Така няма да се фокусираш над нито една достатъчноза да стане тя прекалено извисена в ума ти. Заговаряй непознати жени и им предлагай стойност без да търсиш нещо от тях. Отваряй ги директно с намерението което чувстваш (това е нещо което аз самия научих и практикувам от скоро. Освобождава ме и ми предоставя изобилие от вълнения и избор от жени). Трябва да се изградиш твърдо като мъж и да приемаш нещата леко като пич докато ги бъзикаш и докосваш с умисъла че нищо не е достатъчно голямо и не си обвързвамс резултата защото именно това е необходимия майндсет. Ти си най важния човек в живота си!

Относно момичето знам че изпитваш някакви чувства но си удари един шамар и се съвземи!
1. Приеми че си равен с нея и нямаш нужда от нея за да бъдеш щастлив. Резултата е без значение. Щастието ти извира от теб самия и нищо извън теб не е способно да ти го отнеме. Ти си си ти и без нея. Ако нещата не се получат ти вече си знаеш грешките (заради което на практика вече си победител) с необходимото поведение лесно би открил дори по добро момиче. А дори по пътя да съзреш няколко неуспеха те просто ще те направят по-добър.
2. спри да я гониш, не бъди реактивен и не я поставяй предприоритет пред страстта си. 
3. Когато се свържеш с нея проведи забавен и неангажиращ разговор. Отдай стойност! 
4. Щом усетиш че е завладяна от стойността която си отдал и е в добро емоционално състояние е необходимо да я изведеш на среща на която ще сте само двамата. Предложи директно да се видите на срeща на място което предварително си определил. Препоръчително е да е екшън среща (билярд,боулинг, разходка сред природата или нещо от сорта.. Ако те попита защо го правиш не се притеснявай да изразяваш намерението си директно без да увърташ но бъди сдържан и се не хвърляй с двете ръце напред за да не станеш отново нуждаещ се. 

Ако ти откаже не я гони и не се нагаждай към часовете в който тя е свободна. Приеми че е изгубена кауза и гордо продължи живота си. 

Ако приеме:
5. Не и звани до деня на срещата. Час преди нея и звънни за да се доразберете къде ще се срещнете ако си пеша или от къде да я вземеш ако си с кола. 
6. На срещата седни до нея, а не срещу нея! бъди неглиже приеми че резултата е без значение (необходимо е да го вярваш за да се получи), отдавай стойност и не търси такава от нея, избягвай да задаваш въпроси и да водиш логистични разговори, придържай се към закачливи емоционални разговори. Не влизай в сериозни разговори за отношенията ви! Ако ти говори за бившия си или за женски простотий от рода на това къде си е лакирала ноките заобиколи темата и задай път на разговора към нещо което би било интересно преди всичко на теб. Знай цената си и се дръж мъжки. Не бъди реактивен!!! Не се опитвай да и се подмазваш с подаръци и нагаждане. Просто изразявай се*е си, това което си ти. Отпусни се и дай свобода за асоциации спрямо средата в която си и това за което си говорите. 

НЕЩО ЖИЗНЕНО ВАЖНО относно външните прояви на поведението ти: 
- Отпусни тялото си и се настани удобно. Не тропай нервно. Не се заключвай с ръце. Не си играй притеснително с предмети. Не прави резки движения, не се оглеждай така все едно си в някаква опасност. Просто релаксирай!
- Гледай я в очите докато си говорите но не се взирай като маниакална окачалка. Докато го правиш от време на времевизуализирай в главата си мръсните неща които би и направил докато я ч**аш. Сигурен съм че имаш пенис и ти е минавало през ума как би го използвал. Това ще оправи погледа ти и тя ще го усети. ;)
- Дишай диафрагмено и освободи гласа си. Говори така все едно е с два метра по далеч от колкото всъщност е. Но не дейда се провикваш :D. Говори и една идея по бавно и плътно. Подавай толкова въздух та да усещаш как гласа ти резонира в корема ти докато събеседваш. 

7. Не се притеснявай да пускаш сексуални бъзици и да ги ескалираш но наблюдавай какви реакции провокират в нея и калибрирай спрямо тях. 
8. И тук това което може би е най-важното и е основното различаващо те от средностатистически приятел. ДОКОСВАЙ Я!!! Бавно ескалирай докосванията в най-силните емоционални моменти в разговорите, започни с галене по рамена -> гръб -> коса. Ако ги приеме добре започни в разговорите докато близо до нея да я поглеждаш към устните и да връщаш погледа си към очите и. Направи го няколко пъти и обърни внимание как реагира тя. Ако след 2-3 не се отдръпне щом го правиш значи очаква да я целунеш. Налей малко емоция и го направи без да питаш. Ако се отдръпне се дръж така все едно нищо не се е случило. Продължете си темата, продължи докосванията на предходното ниво и след известно време опитай пак. 

Това е в общи линии. Надявам се да не съм изтървал нещо съществено. Препоръчвам ти независимо от резултата с това момиче да поработиш над вътрешната си игра. От там произлизат проблемите ти. За целта прочети ДЖ библията или ако знаеш английски направо изгледай:  http://thepiratebay.se/torrent/4096408/Real_Social_Dynamics_(Tyler_Durden)_-_The_Blueprint_Decoded_DVDs


Edited by asfr, 02 December 2014 - 04:04 PM.


#3 vante

vante

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 03 December 2014 - 11:12 AM

Адски си прав и точно с нея не знам защо така се получи да забравя себестойността си и се почувствах по-нисък от нея. Смятам, че бях на ниво в малкото пъти, които сме се виждали спрямо насоките, които си дал. Основният проблем дойде от прекалено много свободното ми време от сорта на 20 дена почивка без работа. Допуснах мислите в главата си да ме изядат, а веднъж направиш ли го си финито. С нея направих адски много грешки, но човек се учи от тях и продължава с живота си : ) Относно точка 4 пропуснах да кажа, че тя ме контраофертира, след поканата ми, с един общ приятел да излезем заедно. Казах и, че ще те се чуем. 

 

Зоната на приятелството не е опция за мен. Свикнала е като жена да я търсят всички мъже, а те не са малко от това което знам от приятели. Затова като пич няма да я потърся, както се разбрахме, а ще я оставя тя да ме потърси. След като я предразположа в стил cocky & funny ще я поканя само двамата да излезем и няма да приемам друго освен двамата да излезем за отговор. Оттам нататък ще знам, че съм направил каквото е трябвало. 

 

Мерси още веднъж за съветите ти, ще ги имам в предвид за в бъдеще : )  


Edited by vante, 03 December 2014 - 11:38 AM.


#4 drlivain

drlivain

    Нов

  • Trial
  • Рипване
  • 1 Мнения:

Posted 03 December 2014 - 06:07 PM

Здравейте,

 

 

.напих се, написах... бях отново пиян...Естествено напих се с моята компания 

От личен опит мога да ти кажа, че да си чатиш или пращаш смс-и с момиче, докато си пиян е ЛОША идея!!  Ако е на живо и не усеща как ухаеш на бъчва няма проблем, но ако не е, по-добре изчакай да изтрезнееш и тогава. 



#5 vante

vante

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 04 December 2014 - 01:49 AM

А аз от личен опит разбрах, че не си ли непокист няма да се получи. Нека да Ви кажа да се научите. 

 

В крайна сметка се забила с най-добрия ми приятел преди месец. Толкова неща ми иде да и кажа в момента, че ще ги и спестя. В неделя писала на идиота дето се забила с него само и само, за да види какво правя и защо съм толкова зает. Затова уважавам най-добрите си приятели, че са честни с мен.

 

Е затова я мразя и няма да и го простя, `честността е на първо място за мен. Само заради държанието и, че за това че е идиот и никога не изаказа емоцииите си. Да си играе нейните игри, боли ме кура вече. Поне това се научих да се предлагам на барманката : ) 

 

Иначе казано поздрави : 


Edited by vante, 04 December 2014 - 02:16 AM.


#6 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 04 December 2014 - 02:01 PM

Нито ходите,нито сте правили секс или сте имали какъвто и да е интимен контакт и ти по някаква странна причина си развил чувства към нея?Какви са тия глупости...Я се стегни мъжки.Остави момичето да си прави каквото иска,прави си и ти каквото искаш.Не й дръж сметка.Тя не е твоя.Двамата сте равни.Ти си достатъчно добър за нея и тя за теб.Няма причина поради която да се спичаш и напиваш после.Коя е тази жена-една малка прашинка в твоя живот.Не й отдавай толкова внимание на това ниво.Помисли ги нещата!!

Успех :)



#7 LuDiA

LuDiA

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 54 Мнения:

Posted 06 December 2014 - 12:20 AM

Всички тук ти дадоха доста изчерпателни отговори,но според мен си в Friendzonata демек много малко хора излизат от там а й тя ти е каза просто сме ПРИЯТЕЛИ a.k.a Ти си нейното плюшено мече--- виждал ли си плюшено мече с пен*с ???