Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Моля за съвети


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dragsterr93

dragsterr93

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 22 Мнения:

Posted 07 November 2014 - 04:36 PM

Здравейте, имам честта това да ми е първата тема така да го наречем сефте хах въпреки, че доста отдавна знам за форума дори преди бях с друг никнейм, както и да е ще карам направо :) . Значи с едно момиче имаме връзка, но по скоро сексуална не излизаме особено често тя идва вкъщи аз в тях и просто си се ч**аме, именно заради това се чудя, защото не искам да я лъжа дали да и кажа, че се занимавам с още две момичета и с тях, когато можем си се еб*м, просто с нея може да се каже че се имаме разбираме се пишем си постоянно тя ме пита дали се виждам с други а и казвам, че за момента не,но това е лъжа. Та мисълта ми е как да подходя, мисля направо да и кажа, че съм я излъгам и неискам да го правя повече и да си призная,че откакто се виждам с нея се срещам и с още две момичета. Вие какво бихте ме посъветвали, между др. не съм от най опитните именно заради това разчитам на вас все пак  всички тук без значение опитни или не сме едно цяло, ако не е така ме поправете. Това е засега приятели ще чакам отговор и поздрави !#2 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 07 November 2014 - 10:37 PM

Ако само си се ч**ате няма смисъл ти да си първият,който да й каже ''аз се виждам и с други'' Това ще е глупава постъпка от твоя страна.Но ако тя повдигне въпроса дали се виждаш с някой друг и ти каже,че иска да сте ексклузивни един за друг,то тя го казва в най-подходящия момент.Най-подходящ е,защото така тя показва,че те иска само за се*е си и,че те обича повече от преди,развила е по-силни чувства.В този момент и ти трябва да й зададеш въпроса дали искате връзка в която се ''определяте'' като гаджета и да гоните идеала за тази дума или просто си прекарвате страхотно заедно и че сте избрали да прекарвате време заедно,защото това е най-приятното нещо което искате да правите в момента.Коя от двете й звучи като по-здравословната връзка?

По-подробно ги има нещата в това клипче ---->>  ГЛЕДАЙ ГО ОТ 15та минута до края!!!!

Упсех :)#3 dragsterr93

dragsterr93

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 22 Мнения:

Posted 08 November 2014 - 06:52 PM

Благодаря ти за изчерпателния отговор, ще кажа какво е станало ако ви интересува.., всъщност си мислех понеже момичето ми харесва, но не искам сериозна връзка а и скоро ще заминавам на друго място за повече време мислех си как да и го кажа, защото ще го приеме трудно да и кажа ли че винаги може да разчита на мен в всяко едно отношение, защото я уважавам малко или много или просто да си тръгна, което не мисля че е удачен вариант.Надявам се пак на отговор,защото не виждам смисъл да отварям нова тема. Поздрави! :)