Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Скапал съм се малко


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 sarafaa

sarafaa

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 18 Мнения:

Posted 11 October 2014 - 08:10 AM

Здравейте другари :) От последно време не знам какво ми става но виждам че нещо не ми се получава играта . Това го забелязах вчера и се втурнах насам да пиша , Тоест  не съм практикувал доста време и имах проблеми на главата и сега качили сам някакво мъниче във бобина шушулка срамежливо и слабо за света и е супер добричко с момичетата и те го отбягват . Пичове как да се върна в играта че до преди да ми се случат тия проблеми бях пружинка проблеми с жени нямах . Качили ме скопиха ...   Кажете книга нещо което лека по лека да влизам в играта в нов университет съм :Д 



#2 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 11 October 2014 - 01:28 PM

Гледай 

 

Започни с малки стъпки.Няма как да си върнеш предишното състояние изведнъж.Проблемът може да е,че обмисляш нещата твърде много.Отпусни се и се наслаждавай на ''играта''.Всичко трябва да ти е забавно.Пробвай медитация,тренирай си редовно,хубава релаксираща музика ;) Излизай по-често,говори с повече хора!



#3 asfr

asfr

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 86 Мнения:

Posted 11 October 2014 - 02:03 PM

Имаш проблеми във вътрешната игра (тоест в главата си) който в процес на практика биват проектирани и навън чрез действията ти. Те субкомуникират на хората с който се опитваш да осъществиш някакви взаимоотношения ред неща. На чело е факта че се възприемаш за по ниска стойност от тях и чрез действията си като добро момче се опитваш да ги спечелиш. Трябва да осъзнаеш тези дупки в съзнанието си да ги откоригираш оформяйки ги като логически оправдани твърди принципи. Препоръчвам следното:

1. За да осъзнаеш и прозреш функционалните принципи за се*е си изтегли и изгледай "Real Social Dynamics (TylerDurden) - The Blueprint Decoded" от thepiratebay ето ти линкhttp://thepiratebay....ocial_Dynamics_(Tyler_Durden)_-_The_Blueprint_Decoded_DVDs Целта е да поправипсобственото си ядро така че докато ги гледаш се старай да вникваш максимално в тях и си води записки. Не се пришпорвай! Настройката, с която е необходимо да ги гледаш е следната. "Аз съзнавам, че имам проблем и съм готов да поема новите настройки, защото разбирам, че те са по-добри от старите. Те са начин да се себеусъвършенствам. Аз правя това само и единствено заради се*е си."

2. Най-лесния начин да спреш да възприемаш жените като нещо повече от теб и същевременно с това да подобриш уменията си е като се вкараш в изобилие чрез практика.Всъщност колкото и да си начетен по темата си нищо без практика. Съветвам те да си сложиш едно реално за постигане число от непознати момичета който ще заговориш на ден. Да речем 3. Това са си 21 момичета на седмица. Знам че това те плаши. В началото ще е необходимо да претръпнеш страха като се вкарваш в действие чрез „3 секундното правило“. То гласи, че трябва да заговориш сет в рамките на три секунди от мига, в който си го видял. Ако си нов в играта това правило е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Използвайки го, нямаш време да мислиш и осуетявашнамеренията си или с други думи да зацикляш и да се разубеждаваш сам дали да отидеш или не. С времето ще свикнеш да те режат, ще натрупаш социална интелигентност и усет за калибровка в следствие на което ще започнат да ти вържат, да им вземаш номерата, да ги вадиш на срещи и да правиш секс с тях. И именно тогава се появява това изобилие в което никоя не е специална, никоя не е на пиедестал и не бива обсипана подаръци в опити да бъде спечелена. В този момент ти вече не си доброто нуждаещо се момче. Ти си мъж с избор и критерий за качеството на стоката :)


Edited by asfr, 11 October 2014 - 02:09 PM.


#4 dragsterr93

dragsterr93

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 22 Мнения:

Posted 07 November 2014 - 03:22 AM

Здравейте,пиша за първи път тук и твоята тема ми е сефте, така да го наречем :).. по горе са го казали много хубаво хората, иначе като цяло от мен наистина за начало тренирай, дишай и прави това, което те кара да се чувстваш добре, после вече практика, практика, практика.. всеки мисля, че малко или много е минал през такъв етап от живота си. Другото, което е трябва да се четат книги, аз съм човек който всеки ден си го казва а самият аз не чета толкова много,но това ще се промени. Как беше мъдростта: Четящият човек е красив! Това беше засега от мен. Поздрави на всички :)