След изчитането на библията, интересът ми за подобен тип литература далеч не затихна. Напротив навместо това главоломно ме запрати към редица литература в най-различни поднаправления на самоусъвършенстването. Сигурен съм че при много от вас ефектът е бил сходен. Но защо да прибягваме индивидуално и хаотично до източници намиращи се извън форума за да го постигнем.
Това което му липсва според мен на този форум е една добре организирана библиотека. Ако не дори раздели с книги в различни поднаправления коментари и препоръки. Виждам че са се качвали разни заглавия, но линковете отдавна са нефункционални и темата е практически мъртва. Доста от литературата е на английски, а предполагам че повечето от вас притежават такава и на български, било то дори на хартиен носител, която с малко желание би могла да се снима с фотоапарат или скенер и качи в архив от изображения. Не знам как стоят нещата от към правна гледна точка и дали това би могло да навреди на форума ако да речем изнесем книгите на торенти или облак към които се препращаме от линкове намиращи се в раздел библиотек. Гледам че mediafire предлага 10 гб облак безплатно. Можем да направим един общ акаунт и да качваме там. Аз съм готов да споделям повечко литература която желая да съберем тук и ви призовавам за същото. Притежава няколко заглавия на български, които могат да бъдат снимани и качени. Пресни книги от последните години. Знам че е утопично но се замислете само колко знания бихме могли да съберем на едно място ако се решим. Ще се радвам ако изкажете малко мнения по въпроса.
Edited by asfr, 19 June 2014 - 09:25 PM.