Преход към съдържанието


Снимка
* * * * * 1 votes

Разминаване в желанията


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Admerus

Admerus

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 05 March 2014 - 11:19 PM

Добре.. това ми е първия пост, страшно харесвам форума, не съм чел библията, все още, но съм чел доста други материали и обмислям да се заема с библията тези дни :) . Студент първа година съм и имам следния проблем :D:
Доста често ми се случва, след като изляза с момиче и заговорим на тема секс, то да започне да говори КАК НЕ ПРАВИ СЕКС С МОМЧЕ КЪМ КОЕТО НЯМА ЧУВСТВА, с което не ходи, дори да го харесва много външно.. че НЕ ХАРЕСВА случайния секс и т.н. , а в случая аз искам само секс от нея, забелязах че повечето момичета имат такъв манталитет, как постъпвате в подобен случай?!
 



#2 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 06 March 2014 - 04:50 PM

Това го казва,защото е програмирана да го казва.Разбираш ли,всички жени са страшно много сексуални,искат големи пишки,здрави секси мъже да ги порят мощно,мъже които са срещнали в дискотеката и са ги зашеметили така яко,че пичките им са мокри нон-стоп.Те го искат всичко това,но какво ще стане ако излязат на яве с тези си желания.Бета мъжете ще кажат вие сте долно курви и се ебете със всички(бета мъжете го казват,защото са слаби и не мога да вземат тези яки жени и завиждат на мъжете които могат) и жените какво правят за да не излязат такива-казват неща от сорта на ,,не се познаваме още,трябва ми още време,едвам сега се запознахме'' По принцип момичете ще се е*е с те*е ако си свършиш работата както трябва,тоест да знаеш как да я подкосиш в краката и накрая като я е*еш,после тя да каже то просто стана,той не ми остави шанс,съблазни ме,просто не можах да му устоя!!Твоята стратегия е да игнорираш тези неща и да си продължиш да си джиткаш :)



#3 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 06 March 2014 - 07:38 PM

Адаша ми е обяснил като цяло как стоят нещата, подкрепям горния пост.

И да не ти се вярва жените в действителност са много ебливи, но не го показват (освен ако не са пияни) за да не ги помислят за леки жени или нимфоманки (курвета). Голяма част от мъжете са коне с капаци, тоест скапани нийдита и ако видят яко путе което не е обвързано си мислят ааа тази е или курва или някаква златотърсачка и не смеят да я заговорят дори.

Теб не те интересува тя какво ти казва, само я слушай все пак така небрежно че ако те пита абе ти слушаш ли ме да можеш да се покривш. Както обичам да казвам, гледай ти какво ще и казваш, казвай и това което иска да чуе и да слуша. Кажи и ми да, и аз така мисля, тези които спят с момичетата на първа среща са ебати невъзпитаните и аморални, и я щипни примерно по бузката (един вид, тя е малка за такива неща хахах) или по дупето, ако си имал контакт с нея вече или пък я дръпни към теб и се усмихни. Идеята е и да и кажеш че и ти така мислиш, но да направиш точно обратното - крачка към физическата ви близост.

Жените са много ебливи сливи и трябва да бъдат порени мощно и то от нас (това не го забравяй), и те още в първите 30 секунди щом те видят те преценяват и те оценяват - дали ще се ч**ат с теб, дали ще ги ч**аш яко, дали ще си добър за връзка, дали ще и завиждат приятелките и като те видят с нея и подобни. Те не преценяват в първите 30 секунди: "Божее, този е много умен, страхотен е, това е много секси, направо ме възбужда с интелигентността си..." те преценяват външния ти вид, обноските ти, как се държиш с хората около теб и как хората ти отвръщат и как те възприемат теб хората. Трябва да си пич - усмихнат, позитивен, социален, ти да си водещ; да си добре облечен, да си сексуален (да излъчваш сексапил и да я закачаш сексуално) и да не се притесняваш от това, а дори нея да я базикаш с реплики от рода на - ти срамежлива ли си? отпусни се, можеш да ми имаш доверие, искам да се чувстваш комфортно около мен и да не се притесняваш от нищо и подобни.Не трябва да се притесняваш или да блокирваш от жените изобщо. В твоя конкретен случай, играй го че си това което тя търси или и кажи че никой не знае какво може да се получи между вас, само Господ ще покаже... :D



#4 Admerus

Admerus

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 07 March 2014 - 06:41 PM

Мерси.. обаче малко ще ми е тъпо, да я подведа на мисълта, че нещо може да се получи, да я заведа у нас и после да я отрежа, а не искам връзка с нея.