Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Развитието и проблемите на един новак


  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#76 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 01 March 2014 - 07:04 PM

А какво мислите за секс под душа.Също какви пози за подходящи ако тя е по-ниска :)



#77 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 02 March 2014 - 02:53 PM

Имам лек проблем.Къде да правим секс,тъй като нямаме терен.Наще са в нас доста често,а техните хептен не мърдат :)

 

Излиза че и твоите и техните родители са безработни...



Хубаво е да си измисляш сам и да впрегнеш вече твоя мозък в употреба или образно казано, да го натовариш със задачата да ти решава конкретните проблеми. Нали се сещаш че не можеш да ни питаш цял живот за всяка твоя стъпка (както в случая нямам терен или ниска е предложете ми секс пози), а идва 1 момент в който трябва да решаваш сам, сам да си измисляш решения и да натрупваш по този начин опит.

 

Сексът под душа е хубав, но за мен не е нещо кой знае какво, по-скоро е неудобен (хлъзгаш се, мокър си) но пък е много възбуждащ. Виж фелациото под душа което може да ти направи е хубаво, след което да я опънеш на задна или да я вдинеш с ръце и да я нанижеш, като си облегнеш леко гърба на стена ако има с идеята да запазиш баланс. Сексът след душ е по-готин според мен. Същата раота е и със секса в море - мислиш си че е супер яко, е яко е но не е нещо особено, и ти е притъпено усещането заради водата. Във вана е много неудобно и тясно. В басейн хубаво е, но пак липсва сензитивността подобно на секса в море. Какви пози ли, ако е ниска? Ами задна и най-вече тя отгоре, според мен.



#78 player_001

player_001

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 19 Мнения:

Posted 04 March 2014 - 08:55 PM

В банята любимата ми е на задна да я ч**ам. Можеш да масажираш и малко клитора. Даже и да има някой във вас пускаш душа да си тече към земята, че ако водата ви облива е малко шумно.



#79 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 08 March 2014 - 01:59 PM

Моля за помощ братлета.Днес в 7.00 сутринта правихме секс и се скъса презерватива.....Какво ще ме посъветвате да направим.Ескапел ли да вземем??



#80 Lenzz

Lenzz

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 43 Мнения:

Posted 09 March 2014 - 12:18 AM

Да ескапел и то възможно най-бързо , защото колкото повече отлагате , толкова повече има шанс да стане белята . И от мен един съвет : винаги преди да свършиш го вади независимо с презерватив или без. 



#81 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 22 March 2014 - 10:30 AM

Искам да се допитам до вашето мнение по един въпрос: Колко често се чувате с приятелката си,пишете ли си и такива други глупости.ИталианМайк ме беше посъветвал,че това е въпрос който трябва да се дискутира между двойката,да се намери баланс.С приятелката ми ходим от 5 месеца и попринцип в първите 3 месеца не й се обаждах да я чувам как е,какво прави.Най-общо казано се обаждах само да си уредим следващата среща.Излизахме през 2-3 дни и почти не се чувахме останалото време.Все пак е имало и пъти когато сме си говорили по телефона по 15-20 минути,но това беше рядко.И наскоро тя се разяри страшно много,че не съм и обръщал внимание,никога не сме си говорили по телефона,все едно не ме е грижа или нещо такова.Като се замисля има право момичето,все пак ходим от 5 месеца.Би трябвало да покажа някаква загриженост.Аз попринцип не исках да се чуваме да си говорим по телефона,защото си мислех,че ще я отблъсна по този начин,че ще стана безинтересен......Но това не е съвсем така.Трябва да има баланс.В библията беше казано ако си твърде голяма лепка отпадаш,ако пък въобще не те е*епак отпадаш.И затова си взех урок и сега се чуваме по-често,почти всеки ден(по 5-10 минути разговори).Важно е да кажа,че тя ми сподели,че иска да й звъня по-често.Също така не само аз я търся ами и тя прави първата стъпка понякога.Пожелава ми приятно училище,как си що си :) Та как мислите ако се чуваме почти всеки ден(за по 5-10 минути) и излизаме през 2 дена,дали с времето ще я отегча?Секса върви добре,даже почти всеки път като излизаме или тя ми прави свирка или аз и бъркам.Скоро ще има и секс на публично място(дискутирал съм го с нея и тя каза,че също иска да опита) :)

П.С скоро ще напиша голям пост за това как съм се променил от пускането на тази тема :)


Edited by John Wilmot, 22 March 2014 - 10:32 AM.


#82 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 07 April 2014 - 11:18 AM

Ще се радвам много,ако някой окаже помощ по горния пост :) Също какво ви е мнението,от време на време след срещите да й пращам смс от сорта на: "прекарах си страхотно вчера/днес ,лека нощ" Само да уточня,от време на време тя също праща смс за лека нощ.Знам,че това са някакви супер идиотските въпроси,но просто мисля,че тези неща имат значение :)



#83 Lenzz

Lenzz

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 43 Мнения:

Posted 07 April 2014 - 03:33 PM

Пич от твоите въпроси ми става ясно , че премисляш всичко АДСКИ много. Няма нужда да се държиш като робот , тва което искаш да го направиш просто го правиш , няма правила . Нали не очакваш отговор : 47.6% от срещите ви трябва да са по нейна инциатива 30.6% по твоя и другото как дойде , че ме мързи да смятам кви % останаха  :D . Та пич и да питаш колко смс-а трябва да и пращаш , колко пъти трябва да се виждате , да и отделяш ли внимание да не и отделяш ли според мен нямаш полза нас да ни питаш... Няма няква формула , по която да ги изчисляваш  :lol: .Не си тормози с излишни простотии. Аз в момента съм във връзка и когато искам да се видя с нея се виждаме , като не искам не се виждаме - толкова е елементарно  :lol: . 



#84 nickelback

nickelback

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 48 Мнения:

Posted 07 April 2014 - 11:42 PM

john wilmot, съветът над моя +

излез от стереотипа на правилно и грешно. Докога ще я караш така, като по учебник? Може би опънърите да, първоначалното изграждане на привличане, комфорт и вдигане на цената си са с цел да заинтригуваш момичето. Оттам нататък, в момента, в който си я заинтригувал, взел си телефона, да кажем и излизате.. трябва да разчиташ на се*е си, на собствената си мъжественост включваща същността ти, силните ти страни, самоувереността ти, състоянието ти на духа, убежденията ти, искрените ти неподправени желания.. Не взимай всичко толкова на сериозно. Тук-там си използвай някой трик, но разчитай основно на се*е си. Не може като излезеш с някоя и постоянно да си повтаряш какво трябва и не трябва да говориш и КАК да се държиш.. ако си го мислиш това по време на срещата, обикновено си зациклил, като цяло и не е на добре. Не си на изпит, а на лунапарк. Забавлявай се.



#85 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 10 April 2014 - 12:18 AM

Мисля, че темата се е изчерпала, нещо ако има пусни нова тема с нов въпрос... тука стана като турска сапунка...

 

Адаша, много задълбаваш в 1 момиче... поставил си я на пиедестал... вземи прочети и осмисли библията...

казах ти още преди месеци, че най полезно за теб и твоето развитие като мъж ще е да си намериш паралелно още някоя мадама или 2, която/които да ч**аш мощно и да не ставаш кон с капаци.


Edited by Johnny Strong, 10 April 2014 - 12:36 AM.


#86 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 19 May 2014 - 08:46 PM

От мен да знаете алкохола оказва влияние на преценката ви.Наскоро бях на дискотека-танцувах и се закачах с една мома.На другия ден като качиха снимките и като видях момичето на трезво,благодарих на господа,че нищо не е станало онази вечер :D



#87 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 03 September 2014 - 03:12 PM

Приятели,този пост ще е обобщение на това което съм научил до сега,един вид анализ на последните 10-12 месеца :) Надявам се да ви е полезен и да извлечете някаква полза от него.
Както казах през последните месеци се промених много,научих някой неща за връзките,жените,хората.Първото нещо което мога да кажа,че е важно(поне за мен де) е да имате някаква цел в живота,нещо за което се будите всеки ден,да имате дисциплината да продължавате да го правите.Така всеки ден ще сте пълни с енергия и устременост.Тези неща хората ги забелязват.Когато една жена забележи един целеустремен мъж,които живее по неговите си правила,не го е*е какво мислят другите,живее си живота,тя моментално става привлечена към него.
 
Друго важно нещо е да имате чувство за хумор,да може да превърнете лошата ситуация в добра.Това показва,че няма да се насерете ако стане нещо лошо,а ще запазите спокойствие,ще бъдете алфа и ще се посмеете.Също много ценено качество ;)Каквото и да стане в живота ви - приятелката ви напусне ,изгубите си работата,пред каквито и проблеми да сте изправени...Всичко ще мине,всичко е временно.От вас се изисква ЕДИНСТВЕНО да се стегнете и да почнете с малки крачки да се подобрявате.И хоп без да се усетите,пак сте на правилния път.Пътя към успеха :) Също поддържайте добър външен вид,забелязва се ;)
Друго много важно нещо е да знаете какво искате.В живота или в отношенията ви с жените,няма значение.Примерно искате ли дълга връзка с момичето или я искате само за забавление.Няма смисъл да се задълбочават нещата в една връзка ако и двамата не целят това.Ще изглеждате като слабак и пут*а ако примерно момичето иска връзка с вас,но вие не искате и въпреки това не казвате нищо и оставяте нещата на призвола.След време се осъзнавате,че сте затънали надълбоко във връзката,а намеренията ви в началото са били само за забавление.
 
Занимавайте се с хора които имат интерес към вас.Не всички ще ни харесват.Това е много важно да се запомни!!Какъв е смисълът да преследвате някоя мадама,ако тя не ви харесва,не ви уважава и така нататъка...Ако не ви харесат,НЕ СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ.Всеки си има стандарти и харесвания.Тя може да не харесва,цвета на косата ви или милион други неща във вас,над които вие нямата НИКАКЪВ КОНТРОЛ.Това не ви прави грозен или слаб.Просто прилагате правилото на ''Следващата''Хубаво е и вие да имате стандарти,а не да се захващате с първата срещната.
 
Ако сте в сериозна връзка,трябва да намерите начин да балансирате нещата.Имам предвид да намирате време за се*е си,време да излизате със семейство/приятели и време да сте с любимия човек.Ако има някакъв сериозен проблем,най-добре да се обсъди.Комуникацията е важен фактор ;) Ако сте на различни мнения за нещо,още в началото трябва да задатете спокоен и мирен тон на разговора.Ако от самото начало се разкрещите надали ще решите нещо.Ако са се отнесли с вас несправилно и гадно,кажете си го.Кажете,че не толелирате такова държание,питайте защо е постъпила така,ще се повтаря ли за вбъдеще.Поощрявайте доброто поведение,наказвайте лошото.Най-големия подарък който може да дадете на момичето е вашето време.Колко време прекарваш с даден,човек показва колко ти е важен.Не бъдете идиот и не се обиждайте от малки и незначителни неща.Примерно приятелката ви е изкоментирала нещо по вашия външен вид/дрехи каквото и да е.Няма да се нацупите я,ами ще се изсмеете и ще обърнете ситуацията.Трябва да сте малко нарцистични.Не стойте във връзка,в която не искате да сте.В момента в,който ви стане неприятно,загубите всякакво желание,не се отнасят с вас добре-ТРЪГНЕТЕ СИ!!Естествено,ако момичето е сгафило за първи път е приемливо,дискутирате го,говорите го и се очаква за вбъдеще нещата да се подобрят.Ако не се подобрят обаче и забележите,че гафовете се повтарят си заминавате и това е.
 
Ако се седя за още нещо ще добавям :) Поздрави и успех на всички!
 

Edited by John Wilmot, 03 September 2014 - 03:12 PM.