Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Поддържане на интерес по интернет


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 enjoy

enjoy

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 54 Мнения:

Posted 04 October 2013 - 01:50 AM

Здравейте,

 

Основно въпросът ми смятате ли, че има някакъв успешен начин да се поддържа дълготрайно интереса на дадено момиче, единствено посредством комуникация в интернет - скайп, фейсбук и т.н.

Ситуацията е там, че в момента нямам време и възможност да се занимавам с жени, а едно момиче, с което съм се виждал няколко пъти в работата ѝ и почти не сме си говорили ме намери във фейсбук и започнахме да си пишем и май изпитва някакви симпатии към мен, но поне до края на годината надали ще се видим понеже е от друг град и аз съм доста зает, а честно казано по фейсбук досега подходът ми беше да си пиша само два-три пъти с познати момичета, колкото да им взема номера и да си уговорим среща.

Мисля, че дълготрайната комуникация само във виртуалното пространство е доста странна, а и убива интереса и на двете страни. Реално опознаваш твърде много, човек който всъщност не познаваш. Другото, което ме притеснява е че като се изгради дадено ниво на интерес то трябва да бъде оползотворено, т.е. да действаш, а по интернет това няма как да стане. Съответно явно въпросът е възможно ли е да се поддържа това високо ниво на интерес в продължение на няколко месеца единствено посредством интернет комуникация през няколко дни, а дори и по-често понякога.

Ако има някой, който успешно единствено си е писал с някое момиче в продължение на няколко месеца и после е направил нещо, нека сподели :)



#2 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 05 October 2013 - 03:42 PM

Тази мацка щом до края на годината няма да я видиш по-добре я остави и  си намери някоя която е от твоя град.А пък когато стане така да си в нейния град й пиши да излезете някаде(кажи,че не сте се виждали от много време,би искам да прекараш малко време с нея ей такива неща измисли) и може да се получи нещо за една вечер,но сериозна връзка да стане не виждам как.Ако греша,нека колегите изкажат и тяхното мнение :)


Edited by John Wilmot, 05 October 2013 - 03:42 PM.


#3 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 06 October 2013 - 08:32 PM

многократно обсъждана тема...

според мен - не си струва и не се занимавай!

 

живота не е фейсбук, или интернет - а навън където може да ти прави фелацио или да си протъркваш главичката на пениса в нейната мокра вагина, да и мачкаш циците и да я вдишваш - да я усещаш. губиш си времето иначе.


Edited by Johnny Strong, 06 October 2013 - 11:14 PM.


#4 Johny Depp

Johny Depp

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 18 Мнения:

Posted 07 October 2013 - 01:37 AM

Много общо е казано това "писахме си" .. реално трябва да разбереш дали тя в момента си търси някой или дали този някой си ти покривайки много високи критерии ,които в други не намира ! Чисто и просто има ли интерес нещата могат да се разтягат във времето.. 
Защо го казвам ?! - не искам да ти давам конкретни съвети , тъй  като не знаем нищичко за мадамата , а по скоро да ти пример от моят живот ...

И така де.. един слънчев ден срещнах познато личице от "твоя сорт -виждал съм те няколко пъти" и реших да я добавя във фейс. Нещата се получиха добре ,тъй като при 2рото ми логване в профила си имах няколко известия със харесани снимки от нея и реших да пробвам играта ,дори  и тя да не е точно от моят край   -ей така за тренинг.

Отначалото си приказвахме за готини теми , а не от сорта на "колко години си , къде си учил .. ;х" , просто все едно се познавахме от дълго време ...
След това демонстрирах своите качества , като "интелигентен хумор" (едно най-важните неща ,винаги да можеш да караш човека отсреща ти да се забавлява независимо в какво емоционално състояние е !) , "Мислене и разсъждение " , И до голяма степен "физически дали си пада по теб! "

- При мен всичко това отговаряше ,като че ли за пръв път през живота ми ... да не се налага нещата да ги сглобявам ,като пъзел и наистина  провървяха:

-От сухи чатове до интересни телефонни разговори ,  разменяха се "горещи снимки" , след това видеота по скайп и след месец може би не помня точно си направихме среща в нейния град (имах кратка буквална екскурзийка натам ) и веднага след работа се срещнахме отседнахме в едно добро хотелче . След дълги погледи и ласки ,аз не и се пуснах веднага в любовна поезия, а продължих представянето си както обикновено .

1. настанихме се . 2 . отидохме в оживено клубче. 3. слушахме музика , пихме няколко питиета 4. разбира се имаше много топли танци и демонстрация на умения 5. и чак след това вече потеглихме към хотелската където имах едно от най-добрите си представяния (скорове.) в леглото . 

Нещата могат да се получат и никога не е от излишък да има някоя готина мацка под ръка дет се вика ..Мацката ми е идвала на гости 1-2 пъти , но рано или късно нещата се променят и всеки търси това ,което му отърва ,а не срещи през месец. Това е от мен и успех Butty!


Edited by dinasty, 07 October 2013 - 01:42 AM.


#5 sladur4o

sladur4o

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 11 Мнения:

Posted 13 October 2013 - 04:20 PM

Аз с много момичета се запознавам в интернет и точно това което ми прави впечатление, е че интереса и е до време. До Нова година няма проблем да го задържиш, обаче ако си пишете по 1 съобщение на ден. Тя ми пише, понякога на съшия, друг път на следващия ден и отговарям и така за 1 седмица съм и написал макс 5-6 съобщения,