Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Говорене като Дон Жуан: Да или пък Не?


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 02 October 2013 - 10:09 PM

DJC ми помогна като ми показа как да мисля като алфа, как да стана интересна личност и не съжалявам, че съм чел Библията, но има и някой неща, които лично при мен не пасват.. Много повече ми се радват когато не си "играя"..когато не премислям нещата..Например някой казват, че трябва да си леко мистичен, но това при мен не е подходящо. Наскоро разбрах, че много по-добре работи друг начин..Аз лично, дори когато не познавам някой се впускам в забавни истории(Наскоро осъзнах, че съм пълен с такива :D) и дискусии и често говоря повече от момичето. 
Пример: Едно момиче към което нямах никакви намерения ми беше писала и аз говорех все едно я познавам от много време и усетих как тя лека полека почва ме търси все повече и повече(С това същото момиче утре имам среща - пожелайте ми късмет :D) Сякаш е по-интересно когато си "по-отворен".Говорил съм с хора, които говорят по същия начин и е много по-интересно и се губи представа за времето.Създава се една атмосфера, която не може да се опише. Разбира се, трябва да знаеш кога да ги сменяш :) Когато се стигне до съблазняването, трябва да си по-голям Дон Жуан, но в ежедневието сякаш скучно да се държиш мистично.
Накратко:
За мен, когато си по-приказлив е по-интересно и по-лесно. Пробвайте го някой път :)
Вие какво мислите? :)



#2 enjoy

enjoy

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 54 Мнения:

Posted 04 October 2013 - 01:29 AM

Въпросът, според мен е, че колкото повече говориш, толкова повече момичето научава за теб и съответно рискуваш да изгуби интереса си към теб. Представи си една огромна кутия с подарък. Ако я отвориш веднага и видиш какво има в нея има няколко ситуации - може да е подарък, който не ти харесва, може да нещо съвсем обикновено, и рядко нещо което би задържало вниманието ти по-дълго време. Но ако кутията не може да се отвори за определен период - ти все повече ще се чудиш какво има в нея и ще повишаваш интереса си към това.

Така стои въпроса и с жените - рискуваш да те опознае твърде бързо. Не забравяй, че за разлика от нас жените анализират много повече това, което казва някой. Рискуваш повече отколкото може да спечелиш. На фона на това, че стига да ги предразположиш доста жени са склонни да не спират да говорят с часове, е достатъчно само да насочваш разговора.

Представи си ситуация - запознаваш се с непозната и започвате да си говорите - колкото повече ти говориш, толкова повече рискуваш тя да намери нещо в теб, което не харесва - интереси, поведение в някоя от историите ти, възгледите ти. Ако я оставяш тя да говори, като само подържаш разговора и интереса, вметвайки когато е подходящо някоя шега, която от разговора вече си разбрал, че няма да я обиди, накрая като се раделите тя ще си мисли за теб, като за онова весело момче, с което си е говорила, но не може да те асоциира с нищо лошо, защото не знае нищо за теб :)



#3 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 04 October 2013 - 08:36 AM

Интересен възглед на нещата и донякъде осъзнавам, че си прав..Но понякога има срамежливи момичета, с които няма как да не разкажеш някоя случка за да се отпусне..Е вчера излизах с една, с която си писахме от много време и тя все още се притеснява..Вървим и тя гледа напред, да сме засекли поглед 1 път, а знам че е заинтересована..Но да, като се замисля с това същото момиче доста съм се разкрил, но пък покрай това осъзнах колко много интересни случки има в живота ми :D 
Благодаря ти за съвета, ще го имам в предвид от този момент нататък :)



#4 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 05 October 2013 - 09:42 AM

Нов съм в дон жуанските неща,но мисля,че това може да помогне 



#5 nickelback

nickelback

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 48 Мнения:

Posted 07 October 2013 - 02:08 PM

Аз лично рядко се замислям за това колко всъщност казвам, защото рядко целта ми е да задържам момиче. За бившата някои части от моята особа останаха мистерия до самия край и от време на време сме се карали за това. Искаше просто всичко да знае, а аз не й го казах за 2 години. Разбира се знаеше повече за мен от всяко друго момиче. Идеята е да не разкриваш всичко и да не разкриваш повече, отколкото тя е разкрила за теб.

 

Историите ги използвай за вкарване във фреймове. Ако искаш да покажеш по-висока цена (DHV) разкажи за някоя (измислена или реална) история свързана със секс, готино преживяване или желание на друга жена към теб. Аз си имам една такава много подходяща история с една бивша. Бяхме се напили в една плажна дискотека на Черноморието, където имаше шатри. Шатрите имаха бели плътни пердета/платна, които можеха да се завързват. Тя се качи, завърза ги всичките, качи се на масата и започна да танцува, след това ме разкопча и започна да ми духа, като след това се качи върху мен. Накрая ни секнаха от персонала, а аз се правих на англичанин. Това е реална история.

Във фазата на рапорта можеш да я вметнеш, но има 2 начина, по който да я разкажеш. Единият начин ще изглежда, че се хвалиш супер много, а другият, че не си искал, но момичето е било много лудо и си нямал избор, а пък и нали веднъж се живее и тн. и тн. Като го разказваш трябва да има нотка, че едва ли не ти си жертвата и си нямал избор, за да изглежда по-малко или въобще, че се хвалиш. Ако успееш да го издокараш, това ще ти вдигне супер много цената пред момичето и настроенията й към теб. Нека кажем, че визуално изглеждаш сексуален и привлекателен. Поне аз съм такъв. В един момент, като искам да й покажа, че освен визуално сексуално излъчване, не се притеснявам да говоря за това, правя този трик - разказване на история, като вкарвам много малки подробности за това каква е била ситуацията, за да засиля интереса и напрежението. Резултатът е: вдигаш си много цената, показваш какви неща са готови жените да направят за теб, показваш колко е интересно с теб, показваш че не те е страх от секс и за теб това е нещо нормално, показваш, че ако момичето направи нещо дори наполовина лудо на това, което ти си разказал, няма да я помислиш за курва, а дори ще ти направи много добро впечатление. Фреймът е идеален.

 

Тактиката с историята не съм я измислил аз, а идва от Mystery. Частта, която съм разработил индивидуално за се*е си е частта от разказването на историята, в която всъщност се опитваш да го изкараш така, че не се хвалиш. Начинът на разказване има голямо значение за това как прозвучава историята.


Edited by nickelback, 07 October 2013 - 02:11 PM.


#6 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 07 October 2013 - 02:24 PM

Доста интересно. Аз пък от няколко месеца да речем получавам страшно много комплименти, но нещо ми куца. Както казах по-нагоре често аз разказвам много истории, но осъзнавам че съм в friendzone на много момичета, или аз поне така си мисля..При положение, че нямам 17,а повечето не връзват само на натискане, а искат връзка как да повдигам теми за натискане и т.н. за да не се получава така, че да съм friendzoned и да има някаква тръпка? 



#7 nickelback

nickelback

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 48 Мнения:

Posted 07 October 2013 - 10:28 PM

Лошо в рапорта няма. Говоренето е рапорт. Добре е обаче, да ескалираш с физически докосвания, започвайки от невинни. Игрички разни.. палчета, писане на думи по гърба и да трябва да познае, абе много неща са.. Чети пикап Библията, чети останалите гуру-та Нийл Строс, Мистери и тн. На 17 си малък още, а щом на тази възраст си открил тези похвати, значи ако се развиваш в тази посока след години ще си поне като мен. Първите ми стъпки в пикапа беше Донжуан библията (този сайт), но съм изчел и доста други материали, като разбира се съм се развивал, а не съм разчитал само на суха теория. На 15 мисля, че бях, като за първи път четох тук, сега съм на 21 и обичам се*е си. Такова нещо, като да ме френзонне момиче, което искам няма. Може да стане, може да не стане, може да стане след време, но френзоне няма, ако я желая.



#8 ItalianMike

ItalianMike

    It's time to toss the dice

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 205 Мнения:

Posted 08 October 2013 - 12:08 PM

Мисля си да ви кажа моето мнение по въпроса с говоренето, кога е прекалено много и кога недостатъчно.

 

Първо, нещата описани тук в сайта са доста полезни, особено в началото, но аз съм от хората, които след като са се информирали тук, са потърсили информация и на други места. Просто защото когато имаш три избора на къде да мръднеш царя, като цяло е по-добре отколкото да имаш един избор.

 

Второ - като казвам, че съм търсил и търся информация на други места, това не означава, че някой подход тук отстъпва или е по-добър от някой подход научен от друго място. Но когато човек е наясно с повечко неща, и е наясно че подходите и техниките са точно това, подходи и техники, които просто ти помагат да докараш нещата до определено място, да подтикнеш определени чувства и мисли в се*е си, и в другите, тогава можеш да си по-ефективен ако щете, в избора си на подход и в това да си създавате собствени подходи, да надграждате се*е си. Така че избягвайте това да приемате техниките като нещо много специално, те са си техники. Като начините да ритнеш една футболна топка - много са, безброй много може би, и само някои са ти полезни на момента, но в края на краищата не ти е целта да ритнеш топката, или как ще ритнеш футболната топка, а къде ще отиде тя. А за да отиде топката kydeo искаш, даже не е нужно да я ритнеш, може да я хванеш с ръка и да я занесеш където трябва, или да накараш някой друг да я занесе. Така е и с пик-ъп техниките - не е въпроса каква е техниката, а до къде води.

 

В случая въпроса на самата тема е породен от неправилно разбиране според мен. Както и схващането, че единственият начин да си мистериозен е като казваш малко. Или пък че мистериозността е по-добра от откровеността. Глупости са това. Да, може би нещата стоят по този начин понякога, но не винаги и не е задължително да стоят по този начин дори през по-голямата част от времето. 

 

Ето нещо конкретно. 

 

Ако сте безинтересен човек - колкото и да кажеш за се*е си, ще си казал твърде много, тъй като със всяка следващата дума остава все по-малко, което може да бъде казано. 

 

Ако сте пък много интересен човек, многостранен - колкото и да кажеш за се*е си, никога няма да си казал прекалено много, защото има още много, което може да се каже. 

 

Ако налееш чаша вода от кана, в каната остава значително по-малко вода. Ако налееш чаша вода от кладенец или чешма, какво става? Ами много просто - има още много да тече.

 

Ако сте интересен човек, не е нужно да мислите за това какво разкривате, поне не и по начина, по който би мислил един безинтересен човек. Защото безинтересния човек би се притеснявал да не каже прекалено много неща за се*е си, но интересния човек би внимавал единствено за това да не каже неща, които не иска да казва, просто защото ги смята за лични или за прекалено свои, т.е. неща, които на този етап човека отсреща не е заслужил да бъдат споделени с него. 

 

Относно мистерията - тя е хубаво нещо. Но мистерията не е нещо, което се създава само от липса на информация. За да има мистерия, трябва да има интерес. Едно листо паднало от дърво на пътя, може да е безинтересно за някой, и много интересно и мистериозно за друг. И точно за това начините да създадеш мистерия не са един и два, и не се изчерпват с това да мълчиш като риба и да оставяш другия да говори.

 

Нито пък е нужно да минеш през всички фази описвани от пик-ъп материалите, ако знаеш какво искаш. Защото това са просто начини за постигане на някоя цел, но това не означава, че са единствените начини. 

 

Но да се върнем по-конкретно по темата. Дали е подходящо да говориш как? 

 

Сега, по принцип да, човек говори по различен начин в зависимост от това с кой говори. Едва ли говорите с майките си по същия начин, по който говорите с някое момиче на пътя. Но това как говориш със всеки си зависи от това ти как го чувстваш. Защото начините на говорене са безброй. 

 

Дали ще си мистериозен, арогантен, незаинтересован, забавен, смел, релаксиран, спокоен, меланхоличен, жизнерадостен... това си е до личния стил. 

 

И съм доста убеден, че мога с много приказки да докарам нещата много по-далеч, отколкото някой практикуващ това с "аз казвам малко, следователно съм мистериозен". Не казвам, че второто не работи. Казвам, че всичко зависи от това как се поднася. И съм сигурен, че ще стигна по-далеч, защото няма да мисля за това дали ще успея, а за това, че нещата просто отиват към това, което аз искам. Независимо дали ще бъда разговорлив, мистериозен, ароганен, незаинтересован и т.н. 

 

И още нещо - хората могат да намерят в думите ви неща, които да ги отблъснат, ако вие им дадете такива неща и ако вие се срамувате от този, който сте. 

 

Освен това - нормално е не всеки да хареса този, който сте. Както е нормално и вие да не харесате всеки.

 

Това което исках да кажа с горните неща е - спрете да мислите като кучета и започнете да мислите като големи хора. Защото кучетата нагаждат поведението си спрямо хората около се*е си, за да получат това, което искат. Не бъдете кучета, само за да получите вниманието на мацката отсреща. Това е жалко и недостойно поведение, и ако това е единственото, което сте научили от този форум, това също е жалко. Научете се да бъдете си. 

 

Да. Да бъдеш се*е си си има цена. Но да не бъдеш се*е си също си има цена.

 

Решете което от двете искате да бъдете и си плащайте цената. 

 

Другото са общи приказки.

 

Поздрави!

 

:)


Edited by ItalianMike, 08 October 2013 - 03:08 PM.


#9 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 08 October 2013 - 02:22 PM

@nickelback
 

Не съм на 17..Понеже мои приятели следят форума и не исках да се издавам евентуално реших да го напиша така..Всъщност тази година навърших 15, а знам за форума от 2 години да речем. Това с писането на гръбчето й ми хареса страшно много като идея! А за четене на други материали, да, интересувал съм се и съм гледал почти всички филми на тези теми. А в момента имам само едно момиче приятелка и то защото аз така искам, а не защото тя ме е отрязала и аз продължавам да я занимавам.

@ItalianMike
 

Като за начало, искам да те похваля за богатия речник и невероятните примери. Това сравнение с чешмата наистина ми отвори очите и осъзнах, че в последните месеци съм се превърнал в един кладенец от интересни случки и истории. Както казах по-нагоре, съм се интересувал доста и мисля (и виждам) как страшно много се отличавам от другите. Но усещам, че съм се застоял на стъпалото по стълбичката към успеха :D По-малки,връстнички,какички ме гледат,търсят и ми се усмихват, но все още липсват тези натискания и секс историйки(айде за секс има време - все пак съм на 15, а и смятам че първата не трябва да е random, но все пак :D)

Благодаря за изчерпателните отговори :)



#10 nickelback

nickelback

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 48 Мнения:

Posted 08 October 2013 - 02:33 PM

^ Моята беше напълно рандом, дори не й помня името. Това са женски филми, че първият трябва да е специален, което за жалост прониква и в мъжката психика, продиктувано от социален конформизъм. Гледай само да не е много грозна. Имаш много години, в които тотално ще ти се промени мисленето и нагласата за живота. Само не се отказвай.

 

@ItalianMike разцепва със сравненията ;д



#11 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 19 October 2013 - 03:03 PM

За да не пускам нова тема:

Вчера например излизах с едно момиче за втори път и виждах много ИОИ-та, но стана много сложно когато й казах сериозно да не се надява на нещо сериозно. Тя веднага започна да отрича, но ми е ясна. Навярно сякаш ме е страх да допусна някой близо до мен и затова нямам никакъв интерес към сериозна връзка с момиче. Само мога да ви пожелая да не ви се получи като при мен. В един момент да имате 15 навити момичета, а вие да нямате никакво желание..

П.С От утре се съсредоточавам върху четене на книги, успех в училище, разни бизнес идейки и трениране! :)


Edited by Fuark, 19 October 2013 - 03:04 PM.


#12 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 19 October 2013 - 10:49 PM

брато, що трябва да и казваш какво да очаква от теб и какво да не очаква? нека сама разбере, по-интересно е. а и защо трябва да и разкриваш твоите намерения? дали я искаш за секс или за връзка, това няма значение, преди всичко трябва да я минеш в леглото, за да разбереш и ти самия какво искаш. може да искаш предварително да имаш 100г връзка с нея, но в леглото да не те кефи и да не струва. факт е, има много момичета които не струват в леглото въпреки че са много ебливи (е*е им се и са курвентии). как мислиш, че можеш да прецениш някоя мацка дали я искаш за връзка или само за секс без да си спал преди всичко с нея? не ми отговаряй - няма как. на 17г си брато, рано ти е за пуа и за такива истории, трябва да ти порастне главата и акъла за да почнеш да вършееш стабилно и да разбираш жените. аз на 17 натисках много момичетата ма идея не съм имал от пик ап и от стратегии и т.н. бях тогава jerk но съм имал успехи, имал съм и провали разбира се. още повече че е една огромна смехория на 17 да търсиш сериозна връзка, това е пародия, аз ти го казвам като мъж на 25г. на 17 до 25-30г ти е времето да ебеш мощно и на поразия, връзки 1-2-3-4-5-6 месеца макс кви са тия сериозни връзки, та ти не си сериозен, работиш ли изкарваш ли пари издържаш ли се имаш ли професия сам ли живееш с какво си сериозен че сериозна връзка? и освен това като добавка ще се преебеш мощно ако си хванеш сериозна връзка. аз така бях лапнал куката по 1 найс гърл но с мн секси тяло и хубаво лице на 20г като бях та 2г само флиртувах с други и кво? преебах се, лепяха ми се тогава колежките от уни-то като оси на мед аз ги режех... но факт е че няма да можеш да ебеш вечно много сливи и по няколко. полигамен можеш да си до 30г вече след това ще тр да си сериозен и да създаваш семейство и т.н. и да си седнеш на гъза. ти на 17г ще си със сериозна връзка? смехория... като не ти се ебат жени, вземи учи нещо - език ли ще е, курс ли стани много добър в нещо.чудя ви се на вас всичките с тия сериозни връзки? абе много по интересно е да гониш нови момичета или да ч**аш няколко по 1 и също време, какво велико и дон жуанско има в това да хванеш 1 и да си "сериозен" с нея... в разнообразието е истината, опитайте и ще видите. мадамите, най-добре като ви питат ама ти какво искаш кажи им по принцип сериозна връзка но знае ли човек, никога не може дабъде сигурен и да знае какво ще му се случи и дали ще си пасне с човека и това е. изч**ай мацката виж харесва ли ти секса опознай я и като толкова искаш да си моногамен и с 1 окей, твой избор. но не и разкривай и казвай твоите намерение и виждания преди да си я опознал... в леглото.



#13 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 10:47 PM

Донякъде да, и аз повече харесвам идеята да не съм моногамен докато не намеря някоя с която да си пасна, ама ти какво ми говориш да я пробвам в леглото като е на 14, а аз съм на 15? И не е от тия лесните курви дето се дават. Ама пък аз като съм от малък град като стана на 17, ако еба всяка трета да речем, като си създам име на курвар какво правим? Относително си е. И да, гледам да се развивам постоянно..



#14 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 22 October 2013 - 09:12 PM

лапешак си, от къде да те знам че си на 15г, по-добре не я пробвай май... като цяло такива лапета според мен нямате работа по форуми тип дон жуан. дон жуан да не е бил моногамен и търсещ тази дето ще си пасне - единствената? бил е курвар и много желан от жените (предполагам щото не е бил Needy). а и не разбирам какво против курвите имаш? курвите са просто много ебливи и са разкрепостени и освободени, обичат секса с много мъже, нищо лошо няма в това. а ако ебеш всяка трета и имаш такива успехи, ще лепиш жените като магнит, няма да е нужно нищо да правиш, с опита идва и самоувереността и успехите и едно такова излъчване като харизматичност и непукизъм, които са магнит за жените.

ще поживееш още и сам ще разбереш някои неща, акъл не се налива с фуния, опит също не може да се препредаде с приказки. в заключение, успех!



#15 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 23 October 2013 - 01:34 PM

Прочети какво съм написал. Не съм казал, че не харесвам курвите, просто не ми се струва в град от 30,000 човека, да се занимавам. Е има един на 19-20 дето се занимава с всяка втора. '99 си мисли, че тя ходи с него, друга '98 си мисли, че ходи с него пък той фактически е*е някви '96 '97 и ги натиска тия другите. Разбираш ли ме? Въртя ги много 2-3 месеца и сега никоя не го поглежда. Според мен е по-добре да не се даваш на всяка втора и така ще представляваш предизвикателство. Ще си различен. Жените казват, че могат да имат всяко момче след като разтворят краката си и когато видят, че ти не си от тоя тип цената ти скача.
Отделно, защо пък да не посещавам този сайт? Като съм на 15 какво? Крайно тъпо е да съдиш някого по възрастта му. Ако ти кажа колко много са ми казвали, че мисля като 20 годишен ще се изненадаш, отделно че са ми казвали че приличам на 17-18 годишен въпреки, че не съм висок,здрав ..