Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Има ли бъдеще нашата връзка


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 kocioooo

kocioooo

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 12 Мнения:

Posted 28 July 2013 - 11:08 PM

Здравейте,

 

Първо искам да разкажа моята история след това да ви попитам за съвет.

Излизам с едно момиче от почти 3 години. В началото много се обичахме и всичко беше ок. Но с времето започна да става все по-недоволна от мен. Постоянно да повтаря как не съм и обръщал внимание никъде не съм я водел, въпреки всичко което правех за нея. Започна да се държи дистанцирано, раздразнително, все по-често се карахме. Каквото и да направих за нея все беше недостатъчно. Постоянно повтаря че искала мъж, въпреки,че съм чел библията и винаги съм се държал "мъжки" с нея. Искам да попитам какво трябва да направя за да върна романтиката във връзката ни? Отново да има взаимно уважение. Трябва ли да я заплаша, че вече ми е писнало и искам да прекратим връзката за да се стресне или да постъпя по друг начин?

Помагайте , всички мнения ще са високо оценени :)



#2 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 29 July 2013 - 12:29 AM

:D а сега де :D

на колко сте години първо да те попитам аз? :D



#3 kocioooo

kocioooo

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 12 Мнения:

Posted 29 July 2013 - 10:34 AM

и двамата сме на 24 :)



#4 Starlight

Starlight

    Начинаещ

  • Moderators
  • РипванеРипване
  • 17 Мнения:

Posted 29 July 2013 - 06:17 PM

Докато имате връзка - още от самото й начало е нужно да си създавате малки ритуали, които с времето ще се оценяват все повече и ще създават допълнителна близост.

Не я заплашвай в никакъв случай, това е детинско. А относно това как да постъпиш - виж жените и мъжете искаме различни неща. За тях е важно внимание и грижа - а за нас - някакви факти и действия.

Накратно ми е сложно да ти обесня всичко - но пробвай - да й направиш романтична изненада или да излезете някъде на покрив или в друго необичайно място.

Също така е важно и тя отвреме на време да ти отвръща със същото - защото във всяка връзка трябва да има хармония. Ако ти само даваш, без да получаваш нищо в замяна - вие сте обречени.

Иначе темата е доста голяма и ще има да пиша около час, за да ти отговоря подробно, така че ще приключа до тук засега)

 

Послепис. Седнете и пробвайте да поговорите - кажи й, че от намеци не разбираш, мъж си и искаш всичко да ти се каже директно, защото не искаш да се карате. Нека тя ти обясни какво точно я притеснява.


Edited by Starlight, 29 July 2013 - 06:18 PM.


#5 kocioooo

kocioooo

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 12 Мнения:

Posted 29 July 2013 - 09:24 PM

Благодарен съм за съвета:)

 

Наистина ще опитам да направя някаква романтична изненада за нея която да и хареса. От единственото което се притеснявам е, да не е станало прекаленно късно вече и нещата да не са необратими. Тя няколко пъти ми е казвала, че не знае вече какво чувствакъм мен. Дори за месец се разделихме , но после тя пожела отново да се съберем и да пробваме, предполагам изпитва още нещо към мен.

 

Пуснах тази тема защото не знам как да върна пак искрата, въпреки, че се обичаме, понякога хората стигат до положение в което не знаят как да излязат...



#6 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 30 July 2013 - 07:03 PM

братле, връзката ви очевидно се е изчерпала. насилваш нещата и това няма да доведе до развитие или промяна. бъди поне мъж и я заеби ти.

като цяло има изписано по темата вече бая и се повтаря, забелязвам че проблемите на почти всички които пускат теми за съвети са сходни. ще те светна съвсем леко, писнало ми е да се повтарям - моите колежки от академията която завърших вече, на 23г са и не малка част от тях имат вече деца или са бременни... замисли се ти къде си...3г и не живеете заедно поне ми се като некъв хлапак или донжуанец (ама не кат се има предвид как тя те заебава и как и тичаш по гъза и как те разиграва)... айде успех от мен, може да се сетиш какво имам предвид и пиши след развръзката какво е станало.

 

п.с. и поне изневеряваш ли и? над 2г даже кво над 2г, над 1г (да не съм на 15) с 1 момиче на мен ми се вижда възможно само с бъдещата ми жена, "ако се излъжа" :D


Edited by Johnny Strong, 30 July 2013 - 07:04 PM.


#7 Xtigyro

Xtigyro

    my world is my pride.

  • Admin
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 404 Мнения:

Posted 31 July 2013 - 11:21 PM

Никога не е твърде късно. За нищо.

Опитай нещата, които колегите са ти изброили и особено написаното от Starlight.

 

Балансът е много важен. Затова аз ще наблегна на него.

Изненадай я, постарай се и направи нещо наистина хубаво. След това може да повториш след седмица. Оттам-насетне идва и нейния ред.

 

Баланс. Иначе няма връзка, а угаждане от твоя страна. Или пък от нейна.

 

Нищо не е приключило, докато не приключи. ;)



#8 sarafaa

sarafaa

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 18 Мнения:

Posted 01 August 2013 - 01:38 PM

Хахха супер е че не и обращаш толкова внимание това ги дразни но трябва да има и гранича все пак закакво ще с човек аптен да не и обраща внимание . Пробвай следното излезнете някаде кажи и че искаш да излезнете но не и казваш нищо  повече от място час и така забираеш е с кола или пеша закарваш е на гледка кадето не ходят много хора или нещо такова сядате там вземи едно вино БЯЛО и ТИРБОШОН да го отвориш щото аз се прецаках да така и с нокторезачка съм го отварял . Това е друга работа значи закарваш е там преготви редна роза и кажи и че отиваш да пикаеш и вземи розата виното го носи с теб в ранича и после искараи виното но носи и чаши стъклини да има естетика после седнете на някое по осамотено място на мястото кадето си е закарал . За тази цел се оговоретете над вечер тъкмно като залязва слънцето говоря ти към седем и половина и осем и после . Приложи кинистетика ( докосвания )седни до нея прегърния целуния кажи и наздраве чукнете се и е гледай в очите . После започни с някаква елементарна тема ако имаш възможност да е забавна и на двамата да е предрасположиш удобно . После вече започвай да намекваш по това за проблемите ви но не веднага бавно и славно гледай те гледката . Опиши и колко ти е приятно с нея пак е целуни . Пак отпитее от виното . С две думи ти казвам че не е нужно от какъв ли план за да си върнеш романтиката между вас просто въпроса е . Да е нещо което не сте правили . Аз ти казвам това защото не знам с какви възможности разполагаш . Аз тогава нямах кой знае каква възможност  и направих нещо подобно но резултата беше уникален . Дано съм ти помогнал .

 

Само нещо последно ако ме питаш ако не ти е от голяма нужна няма смисал да говорите за вашите проблеми точно този ден ако тя не отвори темата ! :)



#9 kocioooo

kocioooo

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 12 Мнения:

Posted 01 August 2013 - 10:38 PM

Благодаря на всички за съветите!!!

 

Определено ще трябва доста да се потрудя за да еърна романтиката:) Тази седмица ще прекараме уекенда заедно в моята квартира. Та по този въпрос също искам да попитам , някакви оригинални идеи за домашна романтика? Аз имам някои неща наум, но искам да чуя и други страхотни идеи ;)

 

Благодаря предварително  :)



#10 sarafaa

sarafaa

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 18 Мнения:

Posted 02 August 2013 - 08:37 AM

Ееее това да се чува зготви и нейното любимо ядене купи пак някакво бяло вино може да не е скъпо няколко свещи ароматизирани . Ако има с ванилия ще си златен . Ако не става и с който се докопаш , Подреди ги така че да осветяват и теб и нея докато вечеряте на загасена лампа . И ти казвам уникално ще е купи някакви чветя . Ако искаш вземи сметана за ... :Д  . Много е готино но ако не сте го правили до ся това с метаната ще е много готино . Също така може да вземеш кубчета лед и да и ги плазгаш по цялото тяло да онвлизваш следите . Но тези неща докато не дойде борбата не и ги показвай леда и сметаната . Поразгледай камс утра виж някоя нова поза за пробване , :Д