Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Момичетата и "бавните крачки"


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Naughty_Vice

Naughty_Vice

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 8 Мнения:

Posted 28 July 2012 - 03:49 PM

Както на английски се казва "she wants to take it slowly". Накратко момичето ви смята за несериозен и разбира, че вие търсите главно забавление или поне нещо по-неангажиращо. Тя е с консервативни разбирания и чуждото мнение е от голямо значение за нея - тоест не иска да се даде лесно, защото я страх, че слухът ще се разчуе и ще стигне до приятели/ки и ще бъде обявена за леко момиче.

Как да спечеля доверието й и да я успокоя без да я лъжа, че ще бъда много сериозен с нея или че е "единствената за мен"? Заслужава ли си да се занимавам с такова момиче или би било по-добре и по-морално просто да я оставя.

#2 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 30 July 2012 - 11:54 AM

интересна тема, има потенциал в разгръщането и. няма за мен бавни или бързи крачки, ти трябва да задаваш темпото и то да е умерено към бързо. нямаш причина да се мотаеш и да я чакаш 1 месец или 100 срещи че да се навие тя да си отвори краката. спечелваш и доверието с някакви истории за теб с които да и покажеш някаква твоя слабос или пречка която те е свалила на земята но си преодолял и разкажи и как измисли си ако трябва, напълни и главата с простотии от рода на че никой не знае за това освен тя, че много рядко се откриваш така на хората и че само на нея чувстваш че можеш да се довериш и изложиш на показ и т.н. и така ще и спечелиш доверието ест. това нали е зоната на комфорт където ти е време да ти спечели тя доверието. играй така че ти си наградата а не тя, ти трябва да бъдеш впечатлен и тя трябва да заслужи твоето доверие и интерес. и след това или изведнъж или плавно и образувай една каша от емоции силни бурни и интимни, с докосване, по продължително задържане на погледа в очите, шеги и усмивки и т.н. трябва да си галантен, съблазнителен, тактичен и да не се притесняваш изобщо от нея и от това да я докосваш и шегуваш, дръж се така все едно я познаваш от 100г и като по малка тя е била влюбена в теб и ти се е кефила много. това ти е рецептата. ако вземе да те мотае и разиграва покажи и че не толерираш това поведение чрез игнориране, негативен език на тялото, смръщване или нещо такова но не и открито разгневяване крещене и нагрубяване. никога не и се квалифицирай, тя трябва да го направи за теб.
в крайна сметка трябва да уловиш момента, тя ако си пада по теб и я зарибиш мигновено няма да иска да те мотае и да е такава към теб.
успех!

#3 donq

donq

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 5 Мнения:

Posted 02 August 2012 - 06:48 PM

От женска гледна точка мога да ти кажа, че ако момичето няма опит (т.е. тя е девствена), а ти НЯМАШ сериозен интерес към нея е по-добре да си прехвърлиш погледа на някоя друга. Най-малкото защото първия и първия мъж за момичетата са неща, които те ще помнят цял живот и което ще е в основата на техния сексуален живо, а и е много вероятно момичето да се влюби в теб (Природа какво да се прави). Затова пак ти казам има много риба в морето, не настоявай да е точно тази.
Иначе ако ситуацията не е такава съвета на Johnny Strong е точен и верен.
И в двата случая не я лъжи, че изптиваш нещам които не изпитваш или имаш планове за вас, които нямаш. Успех!