Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Излизане от френд зоната.


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 purko

purko

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 2 Мнения:

Posted 01 April 2012 - 10:52 PM

Здравейте,
Извинявам се ако проблема ми Ви прозвучи тъпо, но за мен той си е доста сериозен. Та преди повече от година отидох с един приятел на купон, където не познавах никой. Там се запознах с много хора. Приятелят ми си хареса едно момиче, месец след това те тръгнаха, но всичко приключи много бързо. Имах нея и най-добрата й приятелка добавени във фейсбук. 3-4 месеца след това започнах да си пиша с другото момиче. От майтап на майтап се уговорихме да отидем на един концерт, а тя ще викне и приятелката си. Излязохме тримата. Беше забавно, след този ден аз започнах в продължение на 2 месеца да си пиша с това момиче, което беше ходило с моя приятел. Не можехме да излезем, защото бях извън града. Но постоянно си пишехме. След като се върнах в града започнахме да излизаме. Лошото е, че всичко стана само по приятелски, въпреки че излизахме почти всеки ден. Оттогава вече 6-7 месеца сме неразделни, аз може да се каже си намерих ново обкръжение - нейните приятели. Така да се каже влязох в нейния кръг. Дотук добре, проблема е, че аз искам да сме повече от приятели. През това време тя ми каза, че излизала 2 пъти с едно момче и го харесва, но в крайна сметка нещата не се получиха между тях. Щом ми го сподели явно ме има за наистина добър приятел, пък и не само това, може да се каже, че си знаем кътните зъби - казваме си всичко. Знаех, че е лошо да съм в шибаната графа "Приятели", но Декември месец се престраших и й споделих, че тя за мен е повече от добра приятелка и я харесвам. Тогава тя се разстрои и ми каза, че в последно време е започнала да го усеща, защото всички наши общи приятели й казвали, че я гледам с пламък в очите и дори я насърчавали да направи нещо по въпроса. За нея обаче съм бил само приятел... Тогава тя дори ми каза, че ще ме разбере ако не искам да я видя и т.н. Аз обаче казах, че нещата няма да се променят - забравяме тоя разговор и си оставаме същите добри приятели. Отначало се получаваше, пак излизахме заедно много често, по 2-3 пъти на ден разговори по телефона... Аз на моменти я тествах - не я търсех, правех се на зает, но тя не се отказваше, търсеше ме... Тогава аз се запознах с едно друго момиче. Нещата се развиха много бързо. За 2 седмици успяхме да тръгнем и да скъсаме. През цялото време я държах в течение на нещата и когато скъсахме, не й казах защо скъсахме. А причината беше тя - може да се държим само като приятели, но аз не го чувствах така. Така го обясних на момичето, с което скъсах. Тази случка стана февруари. Сега преди няколко дни бяхме излезнали двамата на разходка и тя ми каза, че няма да ме пусне докато не й кажа защо скъсах с другата. Признах й, че е заради нея и, че отношението ми към нея не се е променило. Тя много се разстрои, каза ми че съм глупак и не е трябвало да го правя. След това тя каза, че трябва да помисли... от 2 дни мисли, не сме се виждали. Не знам какво да правя, искам да съм с нея, но тя не ми дава. Може би трябва да сложа край на всичко?

Разказах ви историяна наистина накратко, защото тя по принцир и много дълга, но това са основните моменти. Постоянно ми казва, колко добър човек съм, че никой не се грижил толкова добре за нея, никой не й е подарявал толкова готини подаръци, че всички готини моменти откакто сме се запознали са ни заедно, защото ние наистина сме неразделни....

Защо тогава по дяволите не ми позволява да бъдем нещо повече!?


Решил съм, че ще опитам нещо ново с нея. досега винаги като съм с нея и компания или само с нея имам някаквии задръжки, гледам да не сгафя нещо, абе има леко напрежение. Ще я викам навсякъде, но ще се държа дистанцирано с нея, да се почувства малко отхвърлена, не да давам цялото си внимание на нея. Защото досега винаги това се получава. Винаги седим заедно, бъзикаме си се двамата, като че ли на моменти се отцепваме от групата. Ако ще се излиза някъде винаги ходя да я взимам от тях или пък се чакама някъде предварително. Но това трябва да се промени. Да я поставя на равно ниво с останалите и сама да поиска да си заслужи правото да обръщам внимание само на нея...
Правилно ли съм решил?

Edited by purko, 01 April 2012 - 11:20 PM.


#2 XviD

XviD

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 15 Мнения:

Posted 02 April 2012 - 01:17 AM

Здрасти,
не съм експерт по темата но

Ще я викам навсякъде, но ще се държа дистанцирано с нея, да се почувства малко отхвърлена, не да давам цялото си внимание на нея.

ми звучи като лоша идея.
Според мен си го направил малко по-драматично от колкото е трябвало - имам предвид, всичките ти обяснения в любов към нея... но това е свършен факт и не може да се върне - ще ми е интересно да прочета съвет, как най-добре да излезеш от ситуацията.
Ако бях на твое място, щях да... хмм нямам идея какво щях да правя (...имал съм веднъж подобен проблем и не успях да бъда с нея - доста бях затънал в зоната...) в подробности но определено щях да я изправя пред решението "повече от приятели" или "без мен". И в двата случая се печели - ново гадже или край на агонията... и ново гадже :)

Edited by XviD, 02 April 2012 - 01:22 AM.


#3 deportivolacoruna

deportivolacoruna

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 24 Мнения:

Posted 02 April 2012 - 12:32 PM

Човече, бил си неразделен с нея 6 - 7 месеца, споделял си всичко с нея, държал си я в течение за всяка подробност от своя живот, подарявал си й подаръци, а напук на всичко си й казал, че си скъсал с другото момиче заради нея. Извинявай, но тово те прави тотален AFC ! Ако не знаеш какво е това, прочети Библията в сайта. Допуснал си адски много грешки, за мен мисията е невъзможна. Отделно - казал си й с думи, че я харесваш. Допуснал си още една голяма грешка. Аз лично бих я предразположил и после съвсем непринудено бих я целунал, за да видя как ще реагира. Както и да е - единственото, което можеш да направиш е да си хванеш някое готино гадже, да й дадеш тотален игнор, да й покажеш колко си щастлив с другата и евентуално да я накараш да ревнува, ако има и съвсем минимални чувства към теб. Но за мен е бита карта, не се вглъбявай в една мацка, при цялото това разнообразие.

Edited by deportivolacoruna, 02 April 2012 - 12:33 PM.


#4 purko

purko

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 2 Мнения:

Posted 02 April 2012 - 01:00 PM

мда, осъзнавам грешките си и ще се опитам да не ги повтарям :)

#5 Alekssandyr!

Alekssandyr!

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 91 Мнения:

Posted 03 April 2012 - 08:34 PM

М, интересно се е получило.
deportivolacoruna - как ти звучи човек, с който си нон стоп изведнъж да спре да те търси? Ще го потърсиш естествено ..
Дълбоко си влязъл пич.. не вярвам, че можеш да излезеш, но пък можеш пре-спокойно да я изч**аш, стига да си изиграеш картите правилно, но знаи, само че втори път няма да има. :beat_up:

#6 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 08 April 2012 - 10:15 PM

не съм ти чел изобщо темата, но всичко се изчерпва с това - влезеш ли 1 път в фр зоната, гориш!
не си струва да се занимаваш повече сексуално с това момиче, но може да я запазиш като приятелка с цел да ти помага с каквото може или
да те запознае с някоя нейна красива приятелка, която да натиснеш още от началото.

#7 Alekssandyr!

Alekssandyr!

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 91 Мнения:

Posted 20 April 2012 - 10:34 PM

не съм ти чел изобщо темата, но всичко се изчерпва с това - влезеш ли 1 път в фр зоната, гориш!
не си струва да се занимаваш повече сексуално с това момиче, но може да я запазиш като приятелка с цел да ти помага с каквото може или
да те запознае с някоя нейна красива приятелка, която да натиснеш още от началото.


От френд зоната се излиза лесно и стига си филмарничил и обезкуражавал хората с "експертното" си мнение на вещ пикапьор!

#8 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 18 May 2012 - 12:02 AM

Я напиши как се излиза лесно от фр зоната, хайде...
щото аз съм го пробвал десетки пъти и почти нищо не се получава освен че си загубвам времето.

А и не си струва усилията, но всеки преценява за се*е си.

Я напиши и някой случай конкретен при който си успял и го опиши.


Edited by Johnny Strong, 17 July 2013 - 06:49 PM.


#9 XviD

XviD

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 15 Мнения:

Posted 18 May 2012 - 11:20 PM

Я напиши как се излиза лесно от фр зоната, хайде...
щото аз съм го пробвал десетки пъти и почти нищо не се получава освен че си загубвам времето.

Я напиши и някой случай конкретен при който си успял и го опиши.

Абе излиза се... след време - на момента аз не виждам изход ма пък кой знае, всякакви интересни схеми съм чел тук.
иначе така:
- примирява се
-реже я
-земята е малка,вижда я след време
-"другия той" я захапва за врата
-и готово:)

Edited by XviD, 18 May 2012 - 11:21 PM.