Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

До колко е гаранция използването на презерватив...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ifoka

ifoka

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 2 Мнения:

Posted 28 November 2011 - 12:38 AM

Здравейте, радвам се след няколко години извън форума, отново да се присъединя.

Та в Библията са описани доста добре най-различните венерически болести обаче не и съвети за предотратяване на евентуално заразяване. Май 100% гарация за безопасен секс има само и единствено, ако и мъжът и жената са си напълно здрави.
Иначе като най-надеждното средство за защита е титулован презервативът, който при "правилна" употреба може да намали рисковете за предаване на ВБ с над 90% (това мисля. че го бях чувал на някаква реклама).
Имам обаче някои типично практически недоумения. Дори и с презерватив никои не може да бъде опазен от женските вагинални секрети, които често буквално ни заливат - корем, крака, ръце, всичко става мазало... Каква ли е вероятността да прихванем някоя инфекция именно от тях, дори и при най-правилното използване на презерватива? Особено като се има в пред вид, че преди секс обикновено се грижим за вида си отдолу и кожата е силно раздразнена, а не рядко си личат дори и пресни наранявания? Освен това и после докато махаме презерватива винаги може да го докоснем все някак си до достойнството си или със същите ръце направо да го хванем? Или пък момичето да се е пипала и след това да продължи и към нас. Дали по този начин бихме могли да се заразим с най-опасните вируси като ХИВ или сифилис, или херпес примерно?

И използвам статията за още едно лично въпросче :). От скоро се познавам с едно момиче и вече правикме секс. Което ме изненада обаче беше размера на срамните й устни, някак си доста "поувиснали" бяха. Виждал съм такива по филми и на снимки и винаги съм си мислел, че се получават така от твърде много секс. Тя е на 25 между другото и си беше определено опитна. Възможно ли е това да си е обаче и напълно естествено развитие за някои момичета (на което силно се надявам :) ) ?

Мерси и моля за отзиви особено най-изпиталите и имащи какво да споделят.

#2 master-dj

master-dj

    70

  • Admin
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 622 Мнения:

Posted 28 November 2011 - 01:18 AM

За STD болестите се консултирай с лекар, а за устните - НЕ е свързано с количеството секс. Още не си виждал достатъчно бройки явно... (теоретично, може да е свързано с ВИДА секс, но няма да задълбаваме натам :D )

#3 Alekssandyr!

Alekssandyr!

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 91 Мнения:

Posted 12 December 2011 - 02:23 AM

Дефакто, има там някви упражнения мацките си прават стягат си срамните устни - както прави, като да ти е по-тесничко.. предполагам е същото нещо.. срамните устни са мускул, както пениса. Повечето с който съм бил не съм забелязал да са имали "увиснал" вид :beat_up: А за ППБ, ако не лягаш с всяка нямаш проблем.. но все пак слагай кондом и не се паникиосвай толкова много :beat_up:

#4 manuel_de_la_mare

manuel_de_la_mare

    Disaster

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 15 December 2011 - 03:41 AM

Пич, вероятността да ти лепнат инфекция с презерватив, за съжаление е огромна. Колкото и да се пазиш, тя като е с инфекция си го отнасяш от раз. Мен в какъв филм ме вкара една Ирена 'Гъбата'... не е истина просто. Айде на нас ни минава сравнително бързо и лесно (Клотримазол за мазане + Фасижин 4 таблетки = 6+ за няма и 10 кинта), обаче като го лепнеш на някоя друга мацка... незнам с к'ви очи ще се появяваш пред нея. Минимум 100 кинта им излиза на мацките, те затова и повечето са басси фермите за гъби. :doh:

П.П. Фасижина се пие през 15мин всяка таблетка - за час си готов, но никакъв алкохол ден преди и след това. ;) Ест' задължително проверяваш да не си алергичен към някоя от съставките му. :cj:
П.П.2. От личен приятел, лекар със солидни познания (над 20г.) в областта, Веско Трипера (а.к.а. Царя на пишките) :D знам, че потенциално най-опасната област е устата, след нея ануса и последно вагината. :aa:

Edited by manuel_de_la_mare, 15 December 2011 - 04:02 AM.


#5 ifoka

ifoka

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 2 Мнения:

Posted 16 December 2011 - 01:46 PM

хах, доста подробни и добри отговори. Надявам се на всеки да са от полза, не само на мен.
Иначе май си е вярно това за презерватива. Ако е за веднъж, може и да попредпази. Правиме ли го обаче редовно с някоя, която си има "малки тайни" никои вече не може да ни помогне.

П.С. мерси за разясняването на вземането на Фасажина, надявам се да не се стига изобщо до там и не го пожелавам на никой ;) а това за устата се надявам да не е така :D