Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Рапорт - чалга клуб


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 One_day

One_day

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 29 Мнения:

Posted 25 November 2011 - 05:18 AM

Така, ще имам моменти, които не се точно обеснени или пропуснати, тъй като бях пилнал и ми се губат някой работи.
Действието се развива в чалга клуб, където нашият университет има "парти". Влизам в заведението с приятели и отивам до бара да си поръчам бира (бях доста добре почерпан преди това) и тръгам да се вида с всички приятели в клуба. Обаче носих със себе си шапка тип "ушанка" та реших, че е добра идея за превиличане на внимание. Още като тръгнах, първият сет ( троен) 7,5 голяма усмивка и се хили.
Сега не съм точно сигурен какво казах, но е нещо от сорта.
- Какво смешно има?
таргет - Много готина шапка.
- Готина, готина, ама аз съм по-готин от шапка. Веднага много широка усмивка от нейна страна и докосване по бузата ( ей на т'ва, ако не IOI та на ). Аз кино по рамото и продължих нататък. Ще пропусна другите опити, защото за тях имам отговри..
След 10-15 мин. се върнах при нея ( имах приятели на бара до сета ).
Нещо я бъзикнах тука, като отвърна с широка усмивка и кино, няколко "животинкси" погледа и тогава видях, нейната приятелка размахва някакъф фотоапарат.
Веднага рутина на Style с фотоапарата ( или някаква импровизация ) Една снимка плътно един до друг. 2-рата целувка по бузата от нея. 3-та от мен. Беше твърде рано за оригиналният рутин, директно за к-клоуз. След като разгледахме снимкита, където аз съм я целунал - Ех, тази снимка ще ти остане голям спомен. ПАК кино от нейната страна по бузата ( много я хареса тая ушанка и си я имаше за извинение да ме щипе и гали по бузата ). Тука първата сериозна грешка според мен, тръгвам да видя едни приятели без обеснение или да казвам къде отивам. След число време се връщам 1 - 2 майтап, пуснах рутина за 3-те усмивка ( credit: pick-up project forum ) пак много кино....Пак изчезвам ( да ме пита някой за к'во ) ,пак идавам с "предтекст". че се връщам при мойте приятели. Та се запознахме, не изкачах да ме пита тя, а трябаше ( бъзикнах я за името, защото беше много станно и прякоря и беше "Капи" като сокчето ) , но познавах DJ-я и му казах да я поздрави от мен.След като се върнах, беше я поздравил.Тя много се зарадва скочи и ме гушна, погледна ме с влажен поглед.... време е за клоуз, пускам страстният поглед право в очите, тя прехапва устни - Не ме гледай така. Тръгнах за клоуз...даде бузата. След това танц "тяло в тяло" и пак същият поглед за клоуз, тръгвам....дава бузата. След това я зарязах за половин час и малко отгоре, пак се засякохме, та накрая се качихме да дансига горе.15-тина мин. горещи танци, там беше вип сепарето с пилон, та си седнах и го показах. След една песен се измори и седн в мен, пуснах рутина "от 1-10 как се целуваш" - Ниско...гледам я с недоверие... - Нищо, аз ще те науча. Пак онзи поглед ( явно ми харесва да ги гледам така преди целуфка) ииии опп в последният момент се дръпва.
таргет- Аз ще слизам долу. ( При нейните приятелки )
-Добре. Гледаме с поглед " идваш ли " разбра , че няма да дойда и ме целуна по бузата.
За клоуз отписах работите , когато си тръгвах отидох да и поискам номера.
таргет - Ще ти каже ФБ
- С фейсбуци не се занимавам.
таргет - Добре вземи ми номера от мойта приятелка.
Вадя телефона и го подавам - Пиши.
Пропуснал съм някои маловажни неща, но се опитах да запазя хронологията. Това ми е първият рапорт, затова е доста омотан, знам си грешките "почти" - не needy, по скоро твърде available ; доста пъти пробвах за клоуз, което не е точно грешка, просто трябваше да я отеба доста по-рано. Приемам всякаква критика и съвети.

П.С - Да знам NEXT, ама с "по-трудните" си усъвършенстваш играта.

Edited by One_day, 25 November 2011 - 05:22 AM.


#2 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 25 November 2011 - 08:01 PM

Това къде е, в кой град? Че така като разказваш ми прилича на 1 мой двоен сет, същия дори, с една мацка дето всичко точно - много кино, усмивки, прегръдки танци, пипах я където си исках почти, придърпвах я, базиках се с нея и т.н., ама като ескалирах към целувка, и си обръща бузата. Уж нямаше гадже, е верно че се запознахме тогава и веднага се развиха нещата ама кво от това :D

#3 One_day

One_day

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 29 Мнения:

Posted 25 November 2011 - 11:28 PM

От Пловдив...Аз си го обеснявам, че е имала развален зъб явно... :very_happy:

#4 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 26 November 2011 - 12:59 AM

а от там и лош дъх... :D

#5 master-dj

master-dj

    70

  • Admin
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 622 Мнения:

Posted 07 December 2011 - 06:06 AM

Най-лесния някоя мацка да ме откаже да правя каквото и да било към нея е да разбера, че слуша чалга... Не знам как търпите и музиката, и "слушателките" ѝ... Честно!

Това не е критика, просто лично мнение

#6 Red Baron

Red Baron

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 10 Мнения:

Posted 09 December 2011 - 03:12 AM

А какво правите когато се доближите до някое танцуващо момиче и то ви погледне лошо. Аз се усмихнах и я оставих. И все пак това означава ли, че сьм на 100% отрязан ?

#7 Alekssandyr!

Alekssandyr!

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 91 Мнения:

Posted 12 December 2011 - 01:47 AM

Брато докато не опиташ и не ти каже : грозен си, махай се! Не си никога на 100% отрязан ;)

#8 manuel_de_la_mare

manuel_de_la_mare

    Disaster

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 15 December 2011 - 03:50 AM

Най-лесния някоя мацка да ме откаже да правя каквото и да било към нея е да разбера, че слуша чалга... Не знам как търпите и музиката, и "слушателките" ѝ... Честно!

Това не е критика, просто лично мнение


Аз от такова место жена НЕ пипам!!! Необходим е пистолет опрян в някоя от главите ми, за да стъпя в подобен бардак. Тия там са една идея над проституцията - тъпи и прости селски фиби, с подчертан меркантилен манталитет! :very_happy:

Edited by manuel_de_la_mare, 15 December 2011 - 03:51 AM.