Малко новини за ъпдейт на форума
Posted 16 November 2011 - 04:45 PM
Когато започнах този форум преди 7 години, честно си признавам, не съм си мислел, че ще просъществува толкова време и че толкова хора ще го ползват редовно... За съжаление, през последните години не съм в БГ, имам ужасно много работа и не ми остава време за виртуалните контакти тук... Пожелавам на всички вас този форум да ви стане излишен и да влизате тук колкото да давате съвети на новаците
Тъй като все пак ми е неприятно, че форумът е малко позарязан от мен, искам първо да благодаря на модераторите, които се грижат в момента за него!
Второ, инсталирах последната версия на форума и би трябвало да поизчезнат някои проблемчета и бъгове. Той вече има доста добър скин, предназначен за мобилни устройства. За по-големите фенове има и поддръжка на приложението TapaTalk, което работи за iPhone, iPаd, Android, BlackBerry. Рекламите са понамалени малко.
Много ми се ще да започне да ми остава повече време и да се върна активно тук... Но междувременно това вас не ви касае особено много...
Така че официално обявявам, че ако получа сериозна оферта от човек или хора, който наистина ще развива форума и ще помага на всички негови потребители, съм готов да го продам, за да получите всички вие повече от това, което получавате сега...
Това няма да се случи на всяка цена, а само ако ще го вземе човек, който наистина ще работи за развитието на форума! И това по никакъв начин не значи, че ако ми остане време в бъдеще, няма да подновя да пиша активно тук. Цената не е по-важната в случая, но нека все пак не получавам обидни за форума предложения
Posted 17 November 2011 - 01:04 PM
Posted 17 November 2011 - 03:51 PM
МОЛЯ, ПОЛЗВАЙТЕ ГИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, когато наистина харесвате или не харесвате някое мнение, а не на лична основа, когато харесвате автора!!! Ако репутацията не бъде използвана както трябва, ще бъде изключена! Кой дава положителен или отрицателен вот за дадено мнение НЕ Е АНОНИМНО!
Вдигнат е доста лимитът за качване на файлове - досега беше 500КБ, сега е 50МБ. Това би трябвало да ви е достатъчно засега. За модераторите е малко повече
Posted 22 November 2011 - 03:39 AM
Тук да спомена, че иконките са отвратителни и ще трябва да ги сменям...
Posted 22 November 2011 - 04:28 PM
Тук да спомена, че иконките са отвратителни и ще трябва да ги сменям...
На мен ми се вижда доста приятен,като цяло целия скин!
Кои иконки не са хубави ?
Posted 22 November 2011 - 05:01 PM
Posted 23 November 2011 - 02:08 AM
И имам един проблем, нека не пускам нова тема, напоследък форума ми се презарежда автоматично с adf.ly/banner/цифри/http://donjuancentre...
Много е досадно и дразни, забелязвам че става само със сайта на дон жуан център. Има ли и при други потребители такива проблеми и как да ги решиш, някой сеща ли се? Рових се в настройките на браузера си да забраня да ми пренасочва този адуер страницата към неговият рекламен банер, но не намерих такава опция.
Posted 23 November 2011 - 03:11 AM
Относно банера - показва се само 10 пъти през 1 минута в рамките на 24 часа. Ако разглеждаш форума 10 мин, банерите ще спрат да се показват. Както виждаш, всички други банери са махнати и не мисля, че този е толкова голям проблем... С ад-блокер не можеш да го блокираш.
Ако в бъдеще се сложат още реклами на сайта, ще има опции да се заплати ВИП профил, на който няма да се отварят, но това е чисто хипотетично в неясното бъдеще...
Posted 24 February 2012 - 03:29 AM
Мисля, че вече всичко е успешно, но ако забележите някакви проблеми, може да сигнализирате, за да ги оправим
Благодаря за търпението
Posted 29 January 2013 - 11:51 PM
Поздрави на всички
Posted 13 April 2013 - 11:21 PM
Извинявам се на всички за дългото отсъствие на форума, но първо беше хакнат жестоко от братушките, които бяха почнали да го използват за разпространяване на спам, и второ, за да реша проблема с хакването, трябваше да го ългрейдна до по-нова версия, а с това имаше проблем заради объркан енкодинг на кирилицата.
В момента всичко и ОК и ако имате някакви проблеми, пишете тук. Напомням, че форумът има и много добра мобилна версия, така че можете да го ползвате пълноценно и през мобилни устройства.
Засега ще стои този скин, защото от предишния имаше доста оплаквания, че е прекалено тъмен. Ще направя само някои леки визуални промени.
Искам да помоля модераторите при наличието на ботове да НЕ трият темите, а само да ги скриват, за да намеря общи точки между акаунтите им и да мога по-ефективно да ги блокирам. Като цяло, бот регистрациите ще намалеят драстично (а не драматично, както го превеждат някои хора )
Posted 28 April 2013 - 09:10 PM
Браво за промените в дизайна и структурата на форума. Наистина нежелания спам беше доста досаден. Keep going! (:
Posted 15 July 2013 - 09:15 PM
Евала и от мен, в момента форума е доста бърз, няма досадни и нежелани реклами, няма толкова спам - отлична работа е свършил админа!
Posted 20 August 2013 - 12:50 AM
Изписва ми "member_profile_disabled", когато се опитвам да си сложа аватар.Някакви идеи какво да направя по въпроса?
Разреших проблема.
Edited by Depp, 20 August 2013 - 12:52 AM.
Posted 12 October 2017 - 08:36 AM