Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Разкриване на чувства


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Seeker_

Seeker_

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 29 August 2011 - 12:33 AM

След 1 седмица съм на път да направя нещо което може би повечето от вас ще нарекат лудост.На 16 години съм и харесвам момиче на 14...не се познаваме много,предимно по интернета но въпреки това още от момента когато я видях се влюбих.Работата е,че мисля,че и тя изпитва нещо...имам доста причини за тези помисли...сега е на море след 1 седмица се връща и мисля да и кажа какво чувствам и не ми пука особено каква ще бъде реакцията защото така ще бъде поне освободен веднъж завинаги от нея и ще мога да се насоча другаде,защото сега единствено в главата ми е дали тя чувса същото,и не мога да мисля за други...а ако ме отреже се надявам да се освободя...

Нещо да кажете по въпроса?

#2 PrettyVacant

PrettyVacant

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 1 Мнения:

Posted 29 August 2011 - 02:34 PM

Хайде, нека не е 'лудост', но хормоните определено здраво са се намесили в емоционалната ти връзка с въпросното момиче, което пък съвсем не е нещо куриозно. В случай, че безапелационно си решил да заявиш чувствата си пред 'възлюбената', значи не очакваш каквито и да било напътствия. Аз обаче ще те посъветвам друго, тъй като, струва ми се, прибързваш мъничко, та да не си изпревариш късмета в крайна сметка.
За жалост първото впечатление не винаги обрисува личността в цялостен формат; далеч не си видял всичко, в случай, че познанията ти спрямо момичето са бегли и схематични. А и от краткия пост не ми стана съвсем ясно дали сте комуникирали на живо или отношенията ви се базират изцяло на мрежовата връзка. Според мен е добре да потърпиш известно време, за да укрепне приятелството ви, та да има периодично зараждане и на други чувства. Би било жесток ход, ако момичето се изплаши от настойчивостта ти и следователно запрати по дяволите познанството ви, на което си разчитал така силно.
Съвсем друг е въпросът, ако/когато несъмнено си се уверил в неоспоримото й влечение.
Със здраве~

Edited by PrettyVacant, 29 August 2011 - 02:36 PM.


#3 Insensitive

Insensitive

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 123 Мнения:

Posted 08 September 2011 - 08:36 AM

Грешка ! Само това недей прави , не си признавай чуствата ще е просто ужасно... Според мене по добре и вземи номера (ако го нямаш все още) и я покани на кафе или просто някъде да излезете (оставям избора на те*е) , не я гледай влюбено или нещо подобно , игнорирай всички тези неща , които не ти дават мира вътрешно в те*е , знам , че ще ти е трудно но е за твое добро , просто се дръж нормално , не я превазнасяй - тя е една от многото , недей и прави комплименти през 5 минути няма да те доведе до никъде.Говорете си за каквото и да е (не се претеснявай какво ще е и кажеш и т.н. поради ред причини няма особенно значение , но за това друг път) , бъди интересен за нея и забавен (но не клоун) , прави докосвания , не се дръж като влюбен , защото това ще те доведе до сигурен провал (освен ако разбира се и тя не е в те*е) , дръж се като мъж , ПОКАЖИ И КАКВО ИСКАШ и наблюдавай реакциите и.АКО ТИ ОТВРЪЩА СЪС СЪЩОТО - ДЕЙСТВАЙ , не го оставяй за друг път или нещо такова , ТУК И СЕГА , няма утре , утре ще е късно... Ако мислиш да чакаш перфектния момент за целувката - няма такъв , следи я внимателно как се държи и когато мислиш , че е готова просто го направи , недей мисли за последствията - няма такива... можеш само да спечелиш , но не и да загубиш , огледай се - пълно е с момичета , ако не е тя ще е друга... :)

Успех от мене !! :)

#4 Kura mi Qnko

Kura mi Qnko

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 45 Мнения:

Posted 08 September 2011 - 03:53 PM

Много сте ми много странни децата (и не само) дето се заблуждавате, че като й "споделите чувствата си" всичко ще се нареди и ще станете гаджета. Това не е турски сериал, по дяволите. Нищо няма да стане, освен че ще вкараш момичето в страшно неудобна ситуация (дори и да те харесва много). Излезте, виж дали ти отговаря на очакванията, ако е достатъчно добра за теб й дай шанс да се докаже. Грешна ти е нагласата.

И за напред по-малко глупости да мислиш и правиш.

#5 Bate Sasho

Bate Sasho

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 205 Мнения:

Posted 09 September 2011 - 06:45 PM

Нещото, което ще направиш и което ще наречем ЛУДОСТ се дължат на друго нещо наречено ХОРМОНИ (както вече е вметнал колегата). В това няма нищо лошо, но ги насочваш в грешната посока, приятелю. Не, че е грешно да насочваш хормоните към момиче, грешно е да ги насочваш към ВЛЮБВАНЕ. Сега, ще разлея своята теза, укори, съвети и всичко останало. Може да ти се сторя, че говоря шитове, да не ме разбереш, а може и просто да не пожелаеш да ме разбереш, но все пак чети :). И така: Тия американски ла*на и филми, в които влизате вие, драги представители на днешното поколение, са абсолютно бозави. Дето има една приказка "много филми гледаш". Осъзнай се, влез в реалния живот. Не мога да го разбера това с интернет запознанствата, камо ли за нет влюбвания и връзки. В какво се влюбваш, та ти дори не познаваш тази личност, не си я виждал. Къде е тръпката, къде е емоцията, РЕАЛНОСТТА. Влюбил си се в нещо, което дори не е сигурно, че съществува ;D. Така де...може да е някой психар, който си прави та*ак с теб...може да е всичко. Толкова ли няма жени? Толкова влюбчива личност ли си, че си хабиш хубавите годинки в нет връзки? Защо изобщо си се нагърбил да се филмираш с такива неща? Когато аз бях на 16г. не знаех изобщо какво е чат и нет запознанство. Не, че не е имало или не съм разполагал с компютър/нет, но за мен живота беше там отвън. На твоята възраст трябва да ти се въртят следните неща - алкохол (да не се лъжем и на по 16г. всичко живо пие като за 30годишни), дискотеки, кафета, се*с, се*с, се*с...момичета и пак се*с, а ти си се затворил пред кутията у вас и си чуруликаш с някаква си непозната. ПФ....Мисли от рода на: "тя е единствена"; "тя е различна"....е нормално да ти минават през главата от одеве споменатите ХОРМОНИ. Емоцийката си е силна, признавам. Нека ти кажа нещо. Всеки човек е различен, всеки човек има уникален и неповторим характер, вид и така нататък. Точно това е красивото в природата. Аз съм единствен, ти си единствен, тя също, но не е ЕДИНСТВЕНА ЗА ТЕБ!!!! Нека ти кажа какво стана с един мой познат, който имаше такава чат връзка преди време:
Чатеше си с 1 мадама от Ст. Загора. Толкова се бе улисал, че тя го промени. Отказа ходене по дискотеки, алкохол, цигарки...всичко. Не, че е лошо, но не беше по негова воля. Т.е. той вече не беше човека, който е, а беше човека, който въпросната мадама иска да е. Тя беше дизайнера на неговия характер, така да се каже. Както и да е. В един есенен ден, както при теб, той реши да я посети. Писа й и замина. Беше точно на неговия РД. И за да стане необикновена историята ще ти кажа, че и беше купил цветя, кутия бонбони и обеци за 500лв. И така...въпросната среща беше в някакъв си парк, където тя така и не отиде. По-късно (понеже те продължиха да чатят още известно време) аз подразбрах, че тя минала през там, колкото да го види, но нали се сещаш, че той няма как да я е познал, понеже снимката й е била ФЕЙК. Мадамата разбра, че този клоун, пристигаш от далеч, носещ цветя и бонбони е носил и нещо по-скъпичко и се опита да направи РЕФРЕШ на срещата, но не успя.
СЛУЧАЙ 2:
Ще те утеша като започна от това, че при втория случай (отново с мой много близък познат) той всъщност се запозна с мадамата. Тя беше софиянка. И нещата се развиваха дори по-добре от очакваното. След няколко срещи тя се премести да живее в тях (заедно с детето си, което е основен мотив да намери начин да се обвърже). И така, срещу се*с и мили думи, тя бе намерила приют, храна и подслон за нея и детето й. Живя у тях 6 месеца. По някакъв повод помня, че сама си беше казала, че иска подарък, който струва 400лв, мисля, че беше златна гривна. Пича опитва да събере пари, но с тези две ремаркета, които изхранваше (защото софиянката, така и не си потърси работа), нямаше как да ги има. Естествено последва скандал и тя си отиде. След това той ест. й бърникаше по скайпове/телефони и се оказа, че мадамата го е зарязала, защото си е намерила друг "дояч".
Едва ли в момента си на вълна да се замислиш какво се опитвам да ти кажа, но да речем, че се чувствам длъжен да изразя предупреждението си към теб. Може би светът напредва и в момента това е начина за запознанство, може би след време това, което наричам "реално запознанство" няма да съществува, но за момента това е моя начин, метод и подход да се запознавам с момичета. И работи безупречно, така че не смятам да излизам от "реалния свят". Съветвам те, обаче ти да излезеш от "матрицата". Забрави, но наистина ЗАБРАВИ за момичето за седмица. Не си помисляй за нея дори за минутка. Излизай, яж, пий, спортувай или каквото там правиш. Шегувай се с приятели, запознай се с "реални" момичета или излизай с познати такива. Виж красотата на истинския живот и тогава се върни към тази мадама и помисли дали наистина искаш да си с нея и дали наистина си заслужава излагацията, риска и всичко останало. Знай, че понякога съзнанието лъже. В такива моменти човек усеща, че все пак нещо не е наред и се обръща към някой, както ти направи като постна тази тема. И последно ще ти кажа, че в момента си по-скоро "пристрастен" към това момиче, отколкото влюбен. Просто си привикнал към комуникацията с нея и като всяко друго пристрастяващо в-во или каквото и да е, се нуждаеш да увеличиш дозата (т.е. реална среща с всичките обяснения и панаири). Общо взето моето мнение е изцяло против намерението ти да ходиш до където и да било. Може би греша и може би има хора, който са се запознали така и са имали ХЕПИ ЕНД, но за твоя случай съм 99.9%, че нещата не трябва да са така, както ги мислиш. Преценката си е твоя. Спирам да пиша, че в наши дни не се чете много, а гледай то...надрасках цяла книга я...

#6 Seeker_

Seeker_

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 14 September 2011 - 12:10 AM

Ако бях прочел това малко по рано нещата щяха да са далеч по добри за мен :) Ужасно ви благодаря за съветите макар,че да е вече късно и го разбрах по болезнения път :)

А също така да вметна...момичето е рално...от моя град е виждали сме се много пъти на живо и това за интернетите е малко излизно защото съм го разбрал мноого отдавна.Но както и да е направих грешката да не прочета тук мненията,казах каквот казах и дойде моемнта в който осъзнах колко ТЪП СЪМ и явно малко суетен да си мисля такива неща и ще дам всичко от себе си да се променя,защото иначе само ще страдам...Тя ме карашче да се чувсвам перфекнто,и всеки път когато я видех сърцето ми подскачаше.Даваше ми знаци които ме караха да се чувствам 100% сигурен че ме иска,но се оказа че не е така..Дано сте прави за това с хормонтие защото аз не съм от типа (наеби тва,наеби онова) а просто искам да намеря момиче което да ме кара да се чувствам добре а не само за с**с....

Edited by Seeker_, 14 September 2011 - 12:15 AM.


#7 Seeker_

Seeker_

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 14 September 2011 - 01:33 AM

И не не се вкарвам във тия филмчета или каквото там казвате...просто и мойта хич не е лесна и ми се иска просто да имам някого до се*е си в трудни моменит но явно това скоро няма да стане...

#8 as8971

as8971

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 1 Мнения:

Posted 16 September 2011 - 09:19 AM

много съжелявам за случилото се.
Ако може разкажи какво стана :)

#9 Seeker_

Seeker_

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 16 September 2011 - 11:21 PM

Даде ми ужано много признаци в продължение на много седмици които да ме накарат да си мисля,че тя също може би изпитва нещо...просто ви уверявам че не съм някой тъпак и наистина повярвах в това...аз точно не и казох "обичам те" а просто,че има нещо в повече в нея и т.н....Бях я изкарах в парка и и го казох в очите а тя...каза ми,че имало някой друг към когото изпитвала чувства...И някак си нещата не ми се вързаха и бях просто като ударен...Защо ли още не мога да повярвам на това...или може би просто ми се иска да не е вярно...в крайна сметка не се разедлихме с лоши чувства...сега обаче продължава да е сама ... дали има наистина друг и ако не какво я е накарало да каже тези думи защото никога не съм бил толкова убеден...

Е не съм някой депресант...в първия мик сърцето ми се разби на много парчета,но само минути по късно се почувства някак си просто по жив отвсякога(помислете ме за луд) оо да,в продължение на много време я познавам,предимно по интернет да,но сме се засичали и в дискотеката в и то не 1 или 2 пъти и там си разменяхме усмивки...Винаги съм се борел да и кажа това,не съм поглеждал друга,макар че можех да тръгна с много..тя ми беше единствено в ума...Когато и го казох някак си сякаш се освободих...И сега вече съм перфекнто и мисля,че съм дотук със "хлътването"...НО!!!Тя все пак ми е в ума и ще бъде докато не я вида с друг,защото наистина видях много в нея...