Преход към съдържанието


Снимка
* * * * * 1 votes

Провалих се в последните секунди..


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Insensitive

Insensitive

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 123 Мнения:

Posted 29 January 2011 - 09:21 PM

Бла бла бла , запознах се с момиче , работата готова уж , намеси се моя "приятел" почна да я зарибява въпреки , че вика , че не е и тъй работата отиде , избра си него , причината беше , че съм правил децки работи и само съм се сърдил заради него... Историята е много дълга казвам ви я в збит вариат , оформи се така наречения триъгълник... ;X Такааа , къде сбърках , лично според мене наручших основното си правило , без чуства , рационалното мислене пред всичко и започнах да се ядосвам , ако не бях показвал това нещо , а да се държа все едно нищо не е станало дали щепе да е пак така ? Това е основната си грешка , която отчитам , не можах да игнорирам емоцйите си... Винаги успявам , винаги го правя , всяка секунда контрола ми е пълен , но се поддадох , защото момичето като дизайн беше 9ка , беше ми навита и просто отлетях... Таа въпроса ми е следния , онзи мой "приятел" е педер*с това е ясно , но ако бях си се държал като машина дали щяха да се прецакат нещата , не ме разбирайте погрешно , не ми е разбито сърцето , нямам такова , разбита ми е пишката , че изпусна толкова хубаво еб*не и много ме е яд впрочем , следната мисъл не ми излиза от главата "толкова време , толкова труд , толкова усилия да се усъвършенствам и да стана добър в тези неща и пак на земята... ;) ;X

#2 Suspect

Suspect

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 178 Мнения:

Posted 30 January 2011 - 11:52 AM

Една жена не е имала вкуса да те избере и какво от това? - Кой губи: Ти или тя?

Твойте качества ( или евентуални твои качества )
- Самоувереност, висока стойност, спокойствие, решителност, доминантност, чувство за хумор, интелигентност, страстен любовник и пр. ( и сам можеш да допълниш списъка )

Тя:
- Визия

Кой е по-ценният?

#3 Insensitive

Insensitive

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 123 Мнения:

Posted 30 January 2011 - 02:31 PM

Да , прав си , но все си мисля , ако не ми пукаше както е обикновенно и да не се бях поддал толкова тъпо може би нямаше да се стигне до тука... :X ;? А пък нали ти казвам , момичета колкото искаш така е , ама за първи път да успея с това , което искам иииии отиде работата... ;X

#4 Suspect

Suspect

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 178 Мнения:

Posted 30 January 2011 - 05:41 PM

В живота няма "ако" - Да! ако беше постъпил по различен начин щеше да получиш и различен резултат, факт! но не си. Знам, че го знаеш, знам, че всеки човек го знае, но това не означава, че като го знаят са престанали да съжаляват за това, че не са постъпили по най-добрия възможен начин - Животът е този миг!

#5 Petko K

Petko K

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 149 Мнения:

Posted 30 January 2011 - 07:12 PM

Скопо, тепърва ще падаш и ще се проваляш ;)

#6 Insensitive

Insensitive

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 123 Мнения:

Posted 31 January 2011 - 09:06 AM

Прави сте , няма какво да го мисля , все тая , аз съм доволен , направих Number Close за около 40-50 сек. в дискотека изблъсках 15 човека да стигна до целта , тя беше с нейна приятелка , заприказвах не целта , а приятелката и разбира се и така , просто супер яко ми беше като и зех номера , така , че съм доволен , падам , ставам ииии хмм добре , че е това правило NEXXTTTTT !!! :D ;)

#7 Don Kiko

Don Kiko

    Дон Жуан

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 776 Мнения:

Posted 12 February 2011 - 10:51 AM

Бла бла бла , запознах се с момиче , работата готова уж , намеси се моя "приятел" почна да я зарибява въпреки , че вика , че не е и тъй работата отиде , избра си него , причината беше , че съм правил децки работи и само съм се сърдил заради него... Историята е много дълга казвам ви я в збит вариат , оформи се така наречения триъгълник... ;X Такааа , къде сбърках , лично според мене наручших основното си правило , без чуства , рационалното мислене пред всичко и започнах да се ядосвам , ако не бях показвал това нещо , а да се държа все едно нищо не е станало дали щепе да е пак така ? Това е основната си грешка , която отчитам , не можах да игнорирам емоцйите си... Винаги успявам , винаги го правя , всяка секунда контрола ми е пълен , но се поддадох , защото момичето като дизайн беше 9ка , беше ми навита и просто отлетях... Таа въпроса ми е следния , онзи мой "приятел" е педер*с това е ясно , но ако бях си се държал като машина дали щяха да се прецакат нещата , не ме разбирайте погрешно , не ми е разбито сърцето , нямам такова , разбита ми е пишката , че изпусна толкова хубаво еб*не и много ме е яд впрочем , следната мисъл не ми излиза от главата "толкова време , толкова труд , толкова усилия да се усъвършенствам и да стана добър в тези неща и пак на земята...  ;) ;X


съвсем нормално... 2 причини. първата няма да я разбереш, но надявам се да зацепиш втората. 1. форума ограничава. прекрасен е кат цяло, дава ти мироглед, визия за нещата, но в един момент трябва да намериш твоя начин... да бъдеш себе си, а не този, който е писал статиите. в един момент трябва да се откъснеш от всички тези писания, за да си успешен във всяка ситуация. но за това първо трябва да научиш добре правилата (форума), а после да продължиш да четеш, ама много, да практикуваш още повече, да се срещаш с нови и нови хора и да ходиш на нови и нови места... това е да си успешен.
2. докато се фокусираш върху крайния резултат няма да се получава. фокусирай се върху мацката, върху нейния живот, мисли, емоции и интереси. всеки е различен, но точно в това се крие тайната - подхождай адекватно... интерпретирай и адаптирай научените неща, а не ги декламирай.

ти сам написа каква е разликата между успеха и неуспеха - едно ставане повече :D

Успех!

Edited by Don Kiko, 12 February 2011 - 10:52 AM.