Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Методи със сервитьорки


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Suspect

Suspect

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 178 Мнения:

Posted 24 January 2011 - 02:12 AM

Здравейте. Тъй като на скоро получих своето "бойно кръщение" в битка, която в последствие загубих, но не това е важното. Ще Ви бъда благодарен ако издадете някоя от вашите "бойни тактики" т.е. методи на сваляне на сервитьорки от елитни заведения, което от своя страна ще рече, че са взети на работа, не защото умеят да държат таблата, а заради тяхната външност. Няма да обръщам ненужно внимание отностно ситуацията, в която бях, защото тя беше привлечена към мен, съдейки по езика на тялото й и това, че ме докосваше, докато комуникирахме, а в самото искане на телефония номер.

#2 Bate Sasho

Bate Sasho

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 205 Мнения:

Posted 24 January 2011 - 11:27 AM

Според теорията: Преди време бях чел статии на т.нар. МИСТЕРИ (или от книгата THE GAME, не помня точно), където разкриваше някакви методики с "flash моменти" и такива шитове. Един вид това ще рече да събираш очите на хората и точно, когато тя(сервитьорката) гледа към теб, да направиш лек контакт с очите и т н... Според опита ми нещата не стоят точно така в БГ или поне в роден град. Моята идея е да отидеш с компания (не мноооого голяма), където да се изявиш като алфа (не да се перчиш, просто да се забавляваш искрено). Като дойде за поръчката я запитваш или заговаряш нещо, след което рязко казваш поръчката си (ИГНОРИРАШ). Когато донесе поръчката, казваш само "мерси", без дори да я поглеждаш (това е при условие, че първата фаза е протекла добре). След това се забавляваш, смееш се с приятели и така нататък... Идвайки за сметката плащаш и отново захващах повърхностен разговор, като идеята е да "пръщиш от щастие" и просто обичаш да комуникираш с хората. Веднъж грабнал нейното внимание, следващото посещение ще е далеч по - леко и ти ще усетиш по нейната реакция, дали й харесва твоето присъствие (както си описал ситуацията - ДА). Не забравяй, че това са сервитьорки и на вечер само тя си знае по колко предложения получава. За това трябва да избегнеш максимално свалките (коки и фъни също не са много за предпочитане или поне не тези от Библията). Достатъчно е само енергичното ти поведение и силното излъчване. Въпрос-игнор; тема-игнор...
Как да й вземеш телефона?? Еми колкото и да ти изглежда "хлътнала по теб" не забравяй, че доста от момичетата са хлътнали, докато не покажеш интерес. За това гледай да вземеш телефона уж, случайно. Докато някоя вечер отново сте подхванали някоя интересна тема "уж между другото", й кажи "знаеш ли, ЩЕ ТИ ЗАПИША телефона, може да ти се обадя някой ден, за да излезем" или нещо от сорта. Трябва да изглежда така, че "еми от теб зависи дали ще ти се обадя или не, аз съм краля, а ти си тази, която мери дали пантофката(моите изисквания) ще стане на твоето краче (твоята личност)". В общи линии това са моите убеждения и принципи от опит. И отново ти казвам - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ БЪРЗАЙ, тези битки се печелят с повечко търпение. Трябва, обаче да имаш наум и друго, а именно - "ТЕЖКА Е ЦАРСКАТА КОРОНА" <---- :)(каква глупост казах пак). Красиви момичета, работейки в елитни заведения като сервитьорки, подлежат на постоянна атака (и нерядко се поддават). Т.е. тя ще бъде сваляна постоянно, а ти трябва винаги да си номер едно, ако не искаш да я загубиш (т.е. държиш на нея). Общо взето е по - трудно да ти остане сериозна приятелка, отколкото да я свалиш. "Полисите се превземат лесно. Трудната част е да успееш да ги запазиш след това." УСПЕХ :)

#3 Suspect

Suspect

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 178 Мнения:

Posted 24 January 2011 - 11:12 PM

Добър съвет, благодаря ти. В моята ситуация нещата се развиха естествено, просто в края на престоя ми отидох, за да и благодаря, за това, че направи това, което пожелах да направи, в последствие тя се оказа още по приказлива от преди това, и преди да си тръгна направих ходът, както и да е, аз грешката от ситуацията си я знам - не трябваше да и искам телефона насред заведението. Както и да е, имах нужда да чуя някой друг метод, с които някой е успявал, да получи това, което желае.

А колкото до намеренията ми, дори не бяха и сексуални, просто бях впечатлен от това, което говореше, хареса ми начина и на мислене. А и аз вече не си търся сериозна приятелка, не и преди да ми докаже, че заслужава, да бъде с мен.

#4 adios

adios

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 3 Мнения:

Posted 27 January 2011 - 12:22 AM

А колкото до намеренията ми, дори не бяха и сексуални, просто бях впечатлен от това, което говореше, хареса ми начина и на мислене.

А какво ли щеше да стане, ако й беше казал това точно така в този вид, искрен да си, щом не си и имал сексуални намерения, тогава би имал невероятен успех да излезете, така мисля де :)

Замислям се често какво ни проваля - това главно е мисълта да се харесаме на момичето. Горе метафората за краля и обувката е невероятно добра. Поговори като човек, излезте, вижте се, пък ако има нещо сексуално - за това върши идеална работа кино ескалейшъна.

Edited by adios, 27 January 2011 - 12:24 AM.


#5 wiii

wiii

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 28 January 2011 - 02:47 PM

Имах подобен случай с една сервитьорка ,беше адски секси (като повечето сервитьорки де..). Отивахме там с приятели много често ,около три пъти я засякох на смяна първите два пъти пях пасивен, сякаш не ми прави особено впечатление. Гледах я само когато забелязвах с периферното си зрение че и тя ме гледа ;) .Третия път когато плащахме сметката аз я заговорих и когато давах парите оставих и касовата бележка върху тях с моя номер и една усмивка :).След един ден тя ми звънна ии така.. понякога трябва да си малко недостъпен, както е написал приятеля в по горния пост само тя си знае колко предложения получава на ден.

Edited by wiii, 28 January 2011 - 02:50 PM.


#6 CASAN0VA

CASAN0VA

    Маниак

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 361 Мнения:

Posted 14 February 2011 - 04:29 AM

Имах подобен случай с една сервитьорка ,беше адски секси (като повечето сервитьорки де..). Отивахме там с приятели много често ,около три пъти я засякох на смяна първите два пъти пях пасивен, сякаш не ми прави особено впечатление. Гледах я само когато забелязвах с периферното си зрение че и тя ме гледа :D .Третия път когато плащахме сметката аз я заговорих и когато давах парите оставих и касовата бележка върху тях с моя номер и една усмивка :).След един ден тя ми звънна ии така.. понякога трябва да си малко недостъпен, както е написал приятеля в по горния пост само тя си знае колко предложения получава на ден.

Брат ми,това което си направил или поне така да се каже.Да й оставиш телефона си на бележката и да ти се обади се случва веднъж на сто,в случая се изявавяш като супер кино звезда и уж си казваш:ехх/уфф глей я тая сладуранка как заеква докато ми говори,що пък да не й дам шанс и да й оставя номера си :) Няма да коментираме какъв всъщност си,но повярвай ми и най добрия играч не би си оставил номера на касова бележка,а ще започне играта и ще вземе нейния! В случая излиза,че обичаш да си раздаваш номера,понеже си го оставил на бележка която може да попадне при всеки! За да бъдеш по ценен трябва да я накараш тя да го желае силно,а не сам да го предлагаш! Но както каза Бате Сашо е най сигурно-да се представиш няколко пъти в кафето-като супер точен пичага и накрая уж по между другото да й запишеш номера. ;) Ако това което казваш е вярно бих желал да разкажеш по подробно след обаждането какво стана и т.н. :) Не се опитвам да споря или да казвам,че не е така,просто изразявам мнение,понеже ми се струва почти нереално..Поздрави!

Edited by CASAN0VA, 14 February 2011 - 04:35 AM.