Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

научихме КАКВО (си) и КАКВО (не трябва и трябва да правиш) но КАК(да съблазним)


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 MobbDeep

MobbDeep

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 32 Мнения:

Posted 28 May 2010 - 01:59 PM

Привет на всички.Подкрепям този форум с две ръце и уважавам хората в него, но се забелязва една тенденция..А именно,че всички теми са насочени към това как ти си НАГРАДАТА, как не трябва да си доброто момче, което изпълнява всичко...Как трябва да си имаш собствен живот - собствена страст , желания и да ги изпълняваш, хобита, да се развиваш в посоката, която ти искаш и т.н.Да не подаряваш цветя на жена , да не търчиш след нея като послушно кученце , да не засипваш момичето(?) с подаръци и бонбони..Ти си този, който избира, и тя(?) трябва да спечели твоя интерес..; сега се сещам за една тема от ДЖ библията.. ГРУПА ОТ МОМИЧЕТА и около тях ГРУПА ОТ МОМЧЕТА,които се заваблявали, а нашия човек ги спечелил всички, защото бил търпелив и не отишъл при тях като ми извикали.. (само дето в общия случаи тези 2 групи се забавляват и изобщо не им пука,но както и да е).. Та ти си мъжа, който трябва да е наградата , всичко преди малко написано, търпеливото момче , което тряба да вярва на стомаха си..което трябва да е уважавано, да контролира ситуацията, фокусът да е в/ъ него, да се забавлява.. и тн мога да продължа цял ден.. - дотук добре

Звучи добре.. но въпросът е КАК , а не какъв и какво трябва да си.. мисълта ми е малко по-голямо внимание да се обръща на начина на самото съблазняването ... защото това всичко горе е ценна информация, която променя начина ти на мислене, но ако не може или не знае КАК да съблазни момичето,с което да се забавлява, ефекта го няма.. момчето ще си лепна един етикет с висока цена образно казано..но дотам..а голяма част от потребителите тук (включително и аз) имат проблеми с момичетата и просто липсват в тяхното ежедневие..

#2 Alekssandyr!

Alekssandyr!

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 91 Мнения:

Posted 28 May 2010 - 06:51 PM

Въпросът КАК идва когато разбереш КАКЪВ да си :) Когато го направиш, няма да питаш как :)

#3 ItalianMike

ItalianMike

    It's time to toss the dice

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 205 Мнения:

Posted 28 May 2010 - 07:08 PM

Добра тема с добър въпрос в нея. Лошото е, че отговорът е доста, доста обширен и аз поне не мога да отговоря по начина, по който ще ви се хареса - т.е. отиваш и казваш на жената това, правиш това и т.н. Нещата не опират само това това. Относно това как да съблазнявате, първо трябва да обърнете неща на доста фактори.

Език на тялото. ( дали си алфа)
Социално поведение.( дали си алфа)
Дали си лидер сред мъжете. ( дали си алфа)
Дали ти подбираш жените или скачаш след първата, която те избере теб( жените забелязват това).
Дали си наясно с това кой си ти. ( дали си алфа)
Дали си самоуверен. ( дали си алфа)
Дали си поддържаш външният вид.
Дали си забавен.
Дали си интересен тип.
Дали си добър в разговорите.
Дали си способен да накараш жената да иска да е с теб( на това май му казваха рапорт)
Дали имаш секси глас.

И това са само някои от нещата, от които зависи как жените ще ви възприемат. Не се заблуждавайте, за да сте наистина добри в играта не се изискват само някакви си реплики( рутини). Ако рутините, които казвате, отговарят на уверен тип, на алфа, но в същото време изглеждате като пребито куче и се държите като такова - не става.

Така че за мен най-важното в играта е ДА ПОЗНАВАТЕ СЕБЕ СИ И ДА ПОДОБРИТЕ НЕЩАТА, В КОИТО НЕ СТЕ ДОБРИ И КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОДОБРЕНИ. Тук разбирайте всичко изброено горе. Повярвайте ми, жените забелязват мъже, които притежават поне част от горните качества. Такива хора изпъкват сред тълпата. Това са хора, с които на всеки би му било приятно да прекарва свободното си време.

За мен това е много по-добро от някакви си десетина думи, с които да се направиш на сваляч. Ако не си сваляч, десетина думи няма да те направят сваляч.

А относно въпросът ти, как точно се сваля... Най-общо всички методи се свързват със следното:
1. Ти забелязваш жената и тя забелязва теб.
2. Ти инициираш контакт.
3. Тя започва да те проверява що за човек си и дали ставаш за нейн любовник.
4. Ти отвръщаш на проверките й и също я проверяваш, като така и показваш, че си автентичен и че не си някой средностатистически мухлъо.
5. Ако си се справил добре на 4, сега тя трябва да ти се доказва, защото ти не излизаш със случайни, или най-малкото си успял да накараш жената да си мисли така.
6. Изграждате емоционална връзка помежду си( май му казваха Комфорт).
7. Секс.

Ще намериш много различни методи за това как да стигнеш от стъпка 1 до стъпка 7, някои от тях ще са много по-сложни, други много по-прости. Но целта винаги е една и съща - запознавате се, опознавате се( препоръчително, но не и задължително) и след това правите секс.

И за да е по-разбираемо - "Играта" в повечето случаи е игра на "статуси". Т.е. при запознанството ви единият има по-висок социален статус от другият. Ако ти си с по-високият статус - трябва да качиш статуса на жената с едно-две твърдения за нейните добри страни( не е задължително това да е външният й вид, даже по-добре го избягвай това). Ако нейният статус е по-висок от твоя - тогава работата ти е да смъкнеш нейният статус под твоя, или да качиш твоят статус над нейният. Просто е. След като вече си с по-високият статус - трябва да изравниш статусите ви, за да можете да се свържете емоционално. На никой не му е приятно да говори с човек, който се има за десет класи по-добър( дори наистина да е с десет класи по-добър).

Общо взето, ако жените можеха да бъдат честни с мъжете, щяха да кажат нещо от сорта на "Търся си сексуален мъж, който да е достатъчно смел, за да устои на моите тестове към него, за да мога да бъда с него, без да се чувствам курва". Това е тайната за това как мислят жените и всички, които смятат да бъдат сваляти е по-добре да го запомнят.

Засега толкова по темата. Както казах - много е обширна. И никой не може да стане гуру за един ден, но с малко мотивация да надвиеш себе си и обществото, нещата стават.

Успех!

Edited by ItalianMike, 28 May 2010 - 07:17 PM.


#4 dutchman

dutchman

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 128 Мнения:

Posted 29 May 2010 - 03:09 PM

Много съгласен с поста на ItalianMike
Гурутата попринцип го радзделя най-общо на outer game (това което казваш и правиш) inner game (това какво излъчваш и какъв е начина ти на мислене) ии ако първото не съвпада с второто се усеща
Това което ItalianMike е изброил като фактори са точно същноста на inner game-a усвоиш ли това и повечето пъти какво казваш е без значение защото хората се привличат от самото ти присъствие :)

#5 MobbDeep

MobbDeep

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 32 Мнения:

Posted 29 May 2010 - 07:14 PM

добре е казано в поста на italianMike но то и звучи логично, dutchman
"Ако си лидер сред мъжете.Ако си самоуверен..Ако си интересен тип..Ако си добър в разговорите" и това последното ми хареса.. "Ако си способен да накараш жената да иска да е с теб".. няма да си тук.. отчасти ключа към успеха е начинът на мислене.. но отчасти добрата inner game идва след като си се научил какво да правиш в outer game и това ти е дало резултат предния път.. повтаря се.. та за това такива статии (за outer game) ще са ни полезни .. да се покаже начина(как) по който даденото момиче хлътва, защото и да си най-перфектния , малко момичета ще дойдат сами
П.П. Cocky & Funny - (y)

Edited by MobbDeep, 29 May 2010 - 07:29 PM.


#6 aWaY

aWaY

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 32 Мнения:

Posted 29 May 2010 - 11:43 PM

Едно време майките ни и бащите ни дали са ги знаели тези неща? Природата си знае работата. Един тип хора са определени да се харесат на друг тип хора.Всеки,който иска нещо повече - трябва малко или много да стане като него. Едните се стремят към едно,другите към друго. Не може да си дебел и да имаш яка мацка,ако не е тъпа или не ти гони парите. В днешно време всичко може да стане по изкуствен път(да бъде модифицирано),дори и да станеш готин - явно! Всичко е толкова просто. Отиваш при избраницата,опипваш почвата и ако не те разкара - продължаваш. Ако те разкара - пробваш с друга. Не е като мъжете да нямат избор,нали? Какво си тормозите главите да мислите. Просто човек трябва да се ослушва за елементарните неща и това е.Воала!

КАК? - разбери сам! Нали за това си ИНДИВИД! Имаш цял живот да намериш се*е си и собствените си начини на действие. Просто не спирай да опитваш и винаги дигай летвата.

#7 MobbDeep

MobbDeep

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 32 Мнения:

Posted 29 May 2010 - 11:49 PM

и това е вярно , но не се заблуждавай,че сме тук да прилагаме 1 към 1 заучени неща.. просто споделяме и трупаме опит..учим се от грешките си..и в това няма нищо лошо нали :) просто 'инструменти' , които да ни помогнат това е

Edited by MobbDeep, 29 May 2010 - 11:53 PM.


#8 ItalianMike

ItalianMike

    It's time to toss the dice

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 205 Мнения:

Posted 30 May 2010 - 09:16 AM

Едно време майките ни и бащите ни дали са ги знаели тези неща? Природата си знае работата. Един тип хора са определени да се харесат на друг тип хора.Всеки,който иска нещо повече - трябва малко или много да стане като него. Едните се стремят към едно,другите към друго. Не може да си дебел и да имаш яка мацка,ако не е тъпа или не ти гони парите.

Ще си позволя да не се съглася с подчертаното( и не, не съм дебел). Повечето жени не биват привлечени толкова от външният вид или парите, а най-вече от някои качества на мъжете и това дали даден индивид ги притежава. Нарича се "теорията на ключа", защото действа на принципа на ключовете за осветление. Колкото повече ключа можеш да щракнеш на "включено", толкова по-добре. Е, разбира се за някои жени е много важно как изглежда мъжът или дали има много пари, но те са много много малка част от женското съсловие, така че могат да бъдат пренебрегнати. Сега отново за теорията на ключовете... за да изпита една жена привличане към вас трябва да можете да щракнете тези ключове на "включено" или поне повечето от тях. А най-общите черти, които една жена търси в потенциалният си партнъор се изразяват в това:

Да е предизвикателство за жените
Да е алфа
Да е интересен
Да е непредсказуем
Да е стилен
Да не е нийди
Да е добър любовник
Да е забавен
Да може да изгради силен рапорт( емоциаонална връзка с жената)
Да предлага сигурност на хората, които са му близки
Да може да му се вярва
Да е добър в разговорите

Доста от изброените неща жените могат да разберат само от езикът на тялото ви. Така че работете, за да го подобрите максимално. Другите трябва да ги покажете в разговора си с нея и чрез действията си. Пак ще напомня, че това са качествата, които повечето жени търсят в един мъж. Т.е. той трябва да ги има, или поне повечето от тях, за да изпита дадена жена интерес към този мъж. И искам да подчертая, че под това да сте стилни нямам предвид колко тежите, колко сте високи, колко косми имате краката, а това дали се поддържате в изряден вид и дали имате добър вкус на обличане. В крайна сметка с каква външност ви е дарила природата нямало толкова голямо значение, а?

А относно това, че природата си знаела работата... Прав си и не си прав. Някои хора се раждат с качествата, нужни за да накарат повечето жени да се обръщат след тях. Други... трябва да поработят, за да се сдобият с тези качества. В природата побеждават най-силните, най-напредничавите, най-хитрите, тези, които рискуват. Така че това, че "или си имаш нещо или си го нямаш" са само извинения, за да не направиш нужното усилие. Не визирам теб, а хората, които се оправдават с това. Единственото, което е предопределено от природата, е това от къде тръгваме. На къде отиваме можем сами да решаваме. :)

#9 zanardi

zanardi

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 20 Мнения:

Posted 30 May 2010 - 10:11 AM

Именно пририодата ни дава основата все пак сме разумни същества това което ни отличава от животните, че може да променяме нещата а не да се подаваме на инстинкта

#10 Luckynumber13

Luckynumber13

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 80 Мнения:

Posted 31 May 2010 - 12:05 PM

MobbDeep е абсолютно прав с въпроса си. На мен лично ми е ужасен найтгейма, но компенсирам с дейгейм. Единствения начин е да преодолееш страха си, това е нещото което те спира, мен също. На въпроса как - тръгваш по улиците и заговаряш най-яките мацки - кажи им ккавото и да е - здравей, как си и т.н., не искаш телефони, не искаш нищо, никой не сваляш, просто говориш не тръгвай с мисълта за свалка, защото няма да се получи такава в началото. Това е да се отпуснеш да говориш. Имай предвид че много хора не само жените в БГ ходят като терминатори по улиците едни начумерени и това може да те сдуха, но когато им кажеш здравей почват да се отпускат това не трябва да те плаши. Вече като се разчупиш даговориш - езика на тялото без него няма успех - не само раменете назад и права стойка, а всичко има значение, ако си играеш с ключовете примерно това ще те издаде че си нервен или пък ако не я гледаш в очите, това става с практиката вече. Това като го премахнеш като надостатък следва въпросът ти - какво да й кажа? Тук аз лично играя директно, просто не ми се отдава предизвикателството и т.н. затова и дейгейма ми е по-лесен - за дискотека мацките са се натокали здраво и режат наред. Вярно е че те се състезават с много мацки в диското, но и ти се състезаваш с един куп ебачи, имай го предвид!!! Освен това в БГ е малко трудно да определиш ранга на момичето от пръв поглед - гледаш къса пола, натокана, намазана с грим, а в същото време сдухана отличничка... Освен това се заговори нещо за инстинкти и природи - природата ти е дала х*й, който трябва да се изпразва отвреме на време. Повярвай ми ако си разумен нищо няма да направиш, трябва да си като разгонен пес - заговаряш мацки наред и никога не споменаваш думата секс!!! Това е разликата - заговориш ли за секс преди да сте правили такъв - край. Запознали сте се на улицата, излизате на раходка, говорите си някакви щуротии там да е весело и постоянно заговаряш и други момичета, намигаш им и т.н. - тя ще каже че си женкар или че много се заглеждаш - изобщо нищо не казвай, широката усмивка и включваш на друга тема, но тя трябва да е наясно че не е единствената, така ще й вдигнеш краката по-бързо :)

#11 Confidence

Confidence

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 138 Мнения:

Posted 03 June 2010 - 03:21 PM

Ето как преодоляваш страхът си...
- Как да преодолеем страхът от контакт с жени (Част 1)
- Как да преодолеем страхът от контакт с жени (Част 2)

#12 razace

razace

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 209 Мнения:

Posted 09 June 2010 - 12:24 PM

ItalianMike не го приемай като заяждане, знаеш че всеки въздейства на другите по някъв начин, а ти отстрани ми правиш впечатление като човека с много правила в живота, до тук няма лошо! Но с тва постване по всевъзможни форуми кви 10000 правила трябва да имаме и колко хиляди страници трябва да прочетем ми звучиш като, че по-скоро се опитваш да убедиш себе си отколкото нас... Аз мога да знам и толкова "." както каза, но с моята спокойност и увереност спя доста по-сладко и рядко самичък

В пик-ъп обшеството има много погрешна информация, много момчета не осъзнават, че единственото решение, което трябва да вземат е да бъдат питомен или див котарак. И това е просто решение за секунда, действащо от момента в който го решат, без да имат нужда от практика, а след всеки опит само се учат как от по-високо да не падат по гръб :) Човешкият мозък не прави разлика между "трябва да се науча да бъда смел" и "аз съм най-смелият човек на планетата "
Ама всеки си гради живота сам де... И аз съм чел библии и некви глупости по форумите, нормално е да прочетеш няколко книги, чувстваш се уплашен и имаш нужда от инфо, ама ся да киснеш по 2-3 часа/ден по форуми те прави автоматично в книжна мишка, нищо хитро няма в това. И се виня за загубеното време, мухльооо :)
Исторически погледнато, най-великите личности са притежавали едно колосално качество, без което тяхната хитрост, амбицосзност не биха имали смисъл - СМЕЛОСТ
:D

Edited by razace, 09 June 2010 - 12:26 PM.


#13 ItalianMike

ItalianMike

    It's time to toss the dice

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 205 Мнения:

Posted 09 June 2010 - 10:35 PM

Момче, защо се опитваш да водиш дискусии, след като нямаш нито един аргумент в твоя полза? Ще ти отговарям по реда на номерата, не ми се занимава имай предвид, но лични нападки от щели и нещели няма да търпя.

ItalianMike не го приемай като заяждане, знаеш че всеки въздейства на другите по някъв начин, а ти отстрани ми правиш впечатление като човека с много правила в живота, до тук няма лошо! Но с тва постване по всевъзможни форуми кви 10000 правила трябва да имаме и колко хиляди страници трябва да прочетем ми звучиш като, че по-скоро се опитваш да убедиш себе си отколкото нас... Аз мога да знам и толкова "." както каза, но с моята спокойност и увереност спя доста по-сладко и рядко самичък


Всъщност какво значение има това какво впечатление ти правя? Ако смяташ да ми ставаш жена, вземи се научи да готвиш. Да знаеш - не обичам странни кашички, които не стават за ядене.

Иначе да разбирам ли, че с теб се познаваме от деца и аз случайно съм пропуснал този факт? Не знаех че съм стигнал до момента, в който разни хора, по разни форуми, се сравняват с мен за това кой е по-по най? Бих те потупал по рамото, но нали разбираш, не те познавам толкова добре, колкото явно ти познаваш мен, нито ти знам физиономията, така че потупай се сам. Може и два пъти, та да не ти се сърдят спокойните и уверени рамена. :)

В пик-ъп обшеството има много погрешна информация, много момчета не осъзнават, че единственото решение, което трябва да вземат е да бъдат питомен или див котарак. И това е просто решение за секунда, действащо от момента в който го решат, без да имат нужда от практика, а след всеки опит само се учат как от по-високо да не падат по гръб ;)


Тук си прав - без да предприемеш нещо няма как да станат нещата. Трябва да се учиш от грешките си. Но ми стана любопитно - кое в пик-ъп-а е грешно? Доста често го твърдиш това, та обясни най-накрая, кое аджеба е грешното? Разбира се, изхождаме от презумцията, че умееш да подбираш "доброто" от "лошото", когато научаваш нова информация( макар да съм сигурен, че не си падаш по научаването на нови неща, нали с това парадираш). Ако се опитваш да научаваш наизуст - нормално да не работят нещата.

Човешкият мозък не прави разлика между "трябва да се науча да бъда смел" и "аз съм най-смелият човек на планетата "


Всъщност прави. При първото, казваш на мозъка си, че не си уверен и трябва да се научиш. При вторият просто поставяш идея пред мозъкът ти, която да подкрепиш с факти, били те действителни или фективни.

Исторически погледнато, най-великите личности са притежавали едно колосално качество, без което тяхната хитрост, амбицосзност не биха имали смисъл - СМЕЛОСТ
:D

Ти нали се сещаш, че говорим за сваляне на жени, които в повечето пъти са два пъти по-дребни от теб? От какво те е страх? Че ще те набият? Страхът ти произтича от това, че искаш нещо от тях( секс, връзка, емоции) и те е страх, че ако не го получиш, няма да имаш друга възможност.

Разбирам, че си една уравновесена, ерудирана, спокойна, уверена личност, която се топли всяка вечер с 10 различни момичета от Плеймейт, но хайде да избягваш да квалифицираш хората спрямо твоите доста консервативни стандарти.

Забавлявай се там навън и бъди все така уверен и СМЕЛ, защото някое момиче туко виж те изяло... Поздрави!

И не ми ги разпъвай тези теории за нищо лично - когато ми се правиш на голяма работа и ми даваш психологически оценка, става лично. Но нямам лоши чувства към теб, с времето ще се научиш, че който търси намира. Който не търси... сещаш се.

Хайде със здраве! :)

Edited by ItalianMike, 10 June 2010 - 09:14 AM.


#14 Suspect

Suspect

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 178 Мнения:

Posted 09 June 2010 - 11:02 PM

Razace - Ти показваш неуважение към труда на ItalianMike, които желае да даде нещо от се*е си на форума, за това че форума му е дал и на него, когато му е било необходимо. Всъщност неуважението което проявяваш към него е нищо сравнение с това което, проявяваш към се*е си като ни показваш, че си поредният невеж глупак, които си мисли, че е повече от другите по - простата причина, че му е добре в рамките в които се намира.

Един прост съвет ще ти дам
- Имаш два избора: Да се стегнеш и да отвориш някоя книга за да усъвършенстваш характера си или да спреш да се заяждаш. Избора е твой, последствията също. :)

Edited by Suspect, 09 June 2010 - 11:04 PM.


#15 Confidence

Confidence

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 138 Мнения:

Posted 11 June 2010 - 03:21 PM

Тайм аут - ще го играя арбитър тоя път :)
Майк, Разаце, пичове, не е нужно да харесвате чуждото мнение, за да го УВАЖАВАТЕ...това е форум, чиято цел е всеки да споделя мнение и своята гледна точка за Пикъп...не сме тук, за да се харесваме.
От пребиваването ми във форума съм на ясно, че и 2-мата сте умни и амбициозни типове и всеки има свое виждане за нещатата...юзърите тук могат само да се радват, че имаме членове като вас, от които всеки може да научи по нещо, но прекалено много енергия хабите, за да си мерите пишките - за какво?! По-добре я инвестирайте в нещо друго...в тая жега мацките са се разгонили яко, така че хайде на оръжие и атакааааааааа!!!! :D