Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Ходихме и се скарахме...


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Venci_M

Venci_M

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 1 Мнения:

Posted 27 August 2009 - 01:22 AM

Здравейте, ходих близо два месеца с едно момиче (на по 20 г. сме) и преди седмица-две се скарахме. Тя е от друг град и в момента си е там. Не сме на ниво "не ми звъни повече" - чуваме се по телефона, но не мога да определя дали има надежда да се оправим или тя иска да сме само приятели вече...

Утре мисля да ходя до нейния град (предупредил съм я) и да се разберем на четири очи, а не по телефона. Въпросът ми обаче е как според вас да подходя - да й нося ли цветя, нещо такова. Директно ли да я питам "какво мислиш - дали имаме шанс втори път"?

Надявам се да пишете отговори преди 12 часа по обяд, защото тогава тръгвам натам, а се надявам да получа някакви съвети. :rolleyes:

Мерси предварително!

#2 Гост:_exort_*

Гост:_exort_*
  • Guests

Posted 27 August 2009 - 08:04 AM

Задаваш си въпросите по следния начин: дали тя ще иска цветя, дали тя ще иска да останем само приятели, дали тя мисли, че ще имате втори шанс- тоест изнесъл си фокуса изцяло към нея. Никъде не разбрах ти какво искаш.

Има два пътя- единия е да покажеш колко много държиш на нея- направи следното- купи й цветя, бъди доволно усмихнат, опитай се да "купиш" благоразположението с пари, съгласявай се с всичко и бъди готов да правиш всякакви жертви, та дано божеството се съгласи да те помилва и да изкарате още малко.

Другия е бъди нещо друго освен се*е си, отиди и виж на място какво може да се получи. Бъди позитивен.

Ако си сгафил някъде и си я наранил нормално е да се извиниш.

#3 She

She

    мацка

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 433 Мнения:

Posted 27 August 2009 - 08:28 AM

Е, явно той иска да е с нея, но не знае тя какво иска! Venci_M, това ще го разбереш само като разговаряш с нея.
Отиди там и ясно и покажи какво ТИ ИСКАШ, не й се моли, не я увещавай. Просто я заинтригувай, с чувство за хумор, самоувереност, жизнерадостност (това е онова чувство, което хората го виждат в очите ти, когато си изпълнен с желание за живот). Имам предвид без вялост или сдухване, а точно напротив - добро настроение и позитивизъм за всичко, както те съветва батко ти exort. И лично на мен много добре ми действа, когато има някаква цел, така ми се иска да стана част от промяната. Например кажи й, че планираш някакво пътуване наблизо и ако иска и тя би могла да сподели това незабравимо, за теб, преживяване, да видите еди кое си нещо заедно и т.н.....
Ако все пак е сложила чертата не драматизирай. По - натам в живота ще разбереш, че 2 месеца съвсем не са много време и бързо ще ти мине. :rolleyes:
Пиши пак като се върнеш! :)

Edited by She, 27 August 2009 - 08:30 AM.


#4 NRG

NRG

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 496 Мнения:

Posted 27 August 2009 - 09:07 AM

НЕ й носи цветя. НЕ я питай дали имате втори шанс. Отиди при нея зареден с възможно най-доброто настроение, умерен непукизъм и усмивка. Говори, гледай и се дръж все едно не сте се скарали. Изхвърли тази тема от съзнанието си. Използвай времето докато сте заедно в нейния град, ясно да й покажеш, че държиш на нея и искаш точно нея. Направи една небрежна разходка с пръсти по цялото й тяло :rolleyes:

#5 Confidence

Confidence

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 138 Мнения:

Posted 27 August 2009 - 10:41 AM

Подкрепям мненията до тук!
Бат Венци аз имах подобна ситуация в началото на годината...аз си бях в София, а тя отиде в Ботевград за няколко седмици да учи...пак така скарани(аз се бях понасрал малко), а тя не приема извинения и се тюхка и се тръшка...нема оправия :) Една вечер запалих колата и директно газ към Ботевград изобщо без нищо да и казвам...към средата на пътя и звъня...не вдига....звъня пак...пак не вдига...пуснах 1 смс-че "ПЪТУВАМ КЪМ ТЕБ" и тя веднага звънна... "Откачалкаааа, ненормалникккк уууу ааааа" и се хили...мн се зарадва усетих го по гласа и щото и тя искаше да си изгладим отношенията ама се прави на хахава и само ме изстисква и ме мъчи... :)) Като отидох мацката се накефи много обаче се прави на луда още малко(това е нормално за жените - умират си от кеф когато си сгафил нещо и могат да те "измъчват")...пита ме за кво съм отишъл, а аз и казах "...за да те видя...дори и за миг само пак ще знам, че си е заслужавало пътуването и т.н." нещо от тоя сорт...аз наистина възнамерявах да си ходя после и до последно се дърпах, щото трябваше да бачкам на другия ден, да ставам рано и т.н...но тя настоя(а и на мен ми се искаше) и отидохме на хотел и така...сутринта в 5ч. станах цун мун докато спи(като по филмите де*ба) и газ към София :) Но както каза NRG изобщо не съм споменавал темата за карането и т.н...бях забавен, позитивен, а и се радвах наистина, че я виждам... мисля също, че момента с изненадата изигра доста добра роля, тъй като жените се кефят много когато правиш такива неща за тях..."...луди, откачени, ненормални....." :) Все още сме в супер добри отношения с мадамата, но при нас обстоятелствата са такива, че няма как да сме заедно и 2-мата го знаем....но това не ни пречи да се виждаме когато можем и да се забалвяваме :)) Аре пали джапанките и отивай да си видиш жената - тя те иска и те чака...and may the Force be with you... :rolleyes:

#6 She

She

    мацка

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 433 Мнения:

Posted 27 August 2009 - 02:15 PM

(това е нормално за жените - умират си от кеф когато си сгафил нещо и могат да те "измъчват")...пита ме за кво съм отишъл, а аз и казах "...за да те видя...дори и за миг само пак ще знам, че си е заслужавало пътуването и т.н." нещо от тоя сорт...аз наистина възнамерявах да си ходя после и до последно се дърпах, щото трябваше да бачкам на другия ден, да ставам рано и т.н...но тя настоя(а и на мен ми се искаше) и отидохме на хотел и така...сутринта в 5ч. станах цун мун докато спи(като по филмите де*ба) и газ към София :)
мисля също, че момента с изненадата изигра доста добра роля, тъй като жените се кефят много когато правиш такива неща за тях..."...луди, откачени, ненормални....." :)


Право в десятката! :rolleyes:

#7 Гост:_exort_*

Гост:_exort_*
  • Guests

Posted 27 August 2009 - 07:14 PM

една небрежна разходка с пръсти по цялото й тяло :rolleyes:

И после с език. Не забравяй да минеш навсякъде. Ето така: :) :) :)

Еййй доживях She да се реши да разкрие поне една женска тайна. Браво She, браво български жени.

Edited by exort, 27 August 2009 - 07:18 PM.


#8 She

She

    мацка

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 433 Мнения:

Posted 28 August 2009 - 10:19 AM

И после с език. Не забравяй да минеш навсякъде. Ето така: :) :) :)

Еййй доживях She да се реши да разкрие поне една женска тайна. Браво She, браво български жени.


:rolleyes: :) :)

Точно ти ли се оплакваш, че не съм ти разкрила женските тайни :)