Публичен чат на Дон Жуан Форуми
Started by
Гост:_exort_*
, May 11 2009 11:49 PM
34 replies to this topic
Posted 30 August 2009 - 06:56 PM
А добре, другари, вие пишете ли в този чат?
Защото ме добавихте, но досега не ми се е отварял..

Posted 31 August 2009 - 12:45 AM
И мен као може
Аз го добавих нищо не ми костваше да копна името му и тн...
пишем да преди малко драснах два редаА добре, другари, вие пишете ли в този чат? smile.gif Защото ме добавихте, но досега не ми се е отварял..
Posted 28 December 2009 - 04:32 PM
d3v1l-girl
Ако може да се включа и аз..
Ако може да се включа и аз..

Posted 08 January 2010 - 11:55 AM
не е нужно да се правят нови чатове... така или иначе ефекта е нулев
дайте скайп и ще бъдете включени

Posted 23 February 2010 - 02:42 PM
Старият публичен чат вече е неактивен, това е новият. Всички, които желаят да обменят опит с други съфорумци, нека се присъединят чрез връзката по-долу.
Вече не е необходимо всеки ръчно да бъде добавян. Следвайте тази връзка (като я отворите във вашия уеб-браузър):
Ако има няк'ъв проблем с първия метод, ще помоля всички да ползват бутона в горния десен ъгъл на този блог, чрез който също могат да се присъединят с едно натискане:
http://syndofyouths.blogspot.com/
Заключвам тази тема, за да е възможно по лесен и бърз начин намирането на този пост. Ако някой има въпроси, свързани с публичния чат на Дон Жуан Форуми, да ги отправя лично към мен. Благодаря на всички за разбирането.
Вече не е необходимо всеки ръчно да бъде добавян. Следвайте тази връзка (като я отворите във вашия уеб-браузър):
skype:?chat&blob=L8PRqJSPd64B5rP_tyCTQgY83YFAwbtD7KwSzGwFc0lcyLUDgNerxmsU_1Lzewwслед което изберете да бъде отворена с приложението "Skype" на вашия компютър. Ако "Skype" не е избран автоматично, можете да го намерите в "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe", а ако използвате 64-битов Windows - "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe".
Ако има няк'ъв проблем с първия метод, ще помоля всички да ползват бутона в горния десен ъгъл на този блог, чрез който също могат да се присъединят с едно натискане:
http://syndofyouths.blogspot.com/
Заключвам тази тема, за да е възможно по лесен и бърз начин намирането на този пост. Ако някой има въпроси, свързани с публичния чат на Дон Жуан Форуми, да ги отправя лично към мен. Благодаря на всички за разбирането.
Edited by Xtigyro, 18 March 2010 - 11:17 AM.