Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Моля за съвет


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1 taini4ka

taini4ka

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 11 March 2009 - 02:47 PM

Здравейте,

Аз съм жена и искам да попитам Вас - мъжете за едно мое претиснение.
За тези които ще ми отговорят - ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!

Аз съм семейна и с моят съпруг нямаме така да се каже сексуални проблеми. Аз съм сексуална личност и на всичкото отгоре съм моногамна. Колкото до мъжът ми, не съм усетила да има проблем с това. Имаме редовни сексуални контакти. Това като превю. Истинската ми тревожност идва от факта, че от известно време имам 100% съмнения, че маструбира всеки ден, дори понякога повече от един път (сутрин). Това неозначава , че ме отблъсква и неправим секс. Също така имам опасения, че гледа нещо в нета, но нямам и наидея какво. Като проверя всичко е нормално. Ако гледа нещо го прекрива доста добре. Започвам да душа като дедектив, а неискам да му отнемам и да навлизам в личното му пространство. Немога и направо да го попитам, защото незнам какво точно да го попитам, а имам някакъв вътрешен страх, който не ми дава мира. А и какво да го пита - "Защо маструбираш?"
Но претиснението ми е, че ако беше веднъж на седмица е разбираймо, но.... почти всеки ден?! Тревожа се!!! Незнам кого да попитам. В нета няма кой знае колко инфо. Затова се регистрирам в този мъжки сайт, за да Ви помоля за повече инфо. Дайте ми обяснение за това поведение. Нужно ми е да знам аз имам ли пръст в това, под каквато и да е форма. Искам да знам бих ли могла да му помогна, ако има такава нужда.
Сърцето ми се е свило. Незнам какво да мисля! Обичам го адски много и малко ми е обидно да си мисля, че той гледа нещо си и се самозадоволява, а аз съм в другата стая.
Напълно разбирам, че понякога иска да се самозадоволи сам. Разбирам, че може би чуството съвсем друго, но..... Много ме натъжава факта, че е толкова често.

За протокола - заедно сме от година и половина. Нямаме проблеми в секса.


Благодаря Ви!!!

#2 nightvision

nightvision

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 15 Мнения:

Posted 11 March 2009 - 03:12 PM

За един мъж така да се каже е в природата му да "разпръсква" "семето" си :) Щом имаш съмнения, че мастурбира доста често значи:

-работата му не го натоварва физически
-търси нещо ново


Струва ми се че ако бях на твое място бил го попитал нежно дали случайно не си "играе" със се*е си и защо така..

#3 Гост:_mugen_*

Гост:_mugen_*
  • Guests

Posted 11 March 2009 - 04:43 PM

Ако един мъж прави страхотен секс и в другата стая е жената с която няма сексуални проблеми той няма да си посегне да мастурбира просто защото има да изпуска сексуално напрежение.Удоволствието да бъдем с жена е несравнимо с това да се доверим на ръката си.Не трябва да има каквито и да е теми табу оностно секса ви.Мастурбацията е здравословна и естествена част от човешката сексуалност.Тя дава възможност и на мъжете, и на жените да научат повече за телата си и по-точно за определени части от тях, както и да развият собствените си еротични усещания и оргазми.Мастурбацията също така помага на общуването в една връзка, давайки възможност на партньорите да разберат какво им харесва.Откровените разговори за секса помагат и на мъжете, и на жените да се освободят от наложените влияния, които им пречат да открият и изучат своята сексуалност и да й се наслаждават.
Плюс това живеете заедно и той може винаги да сподели желанието си освен ако няма паралелна връзка с дуга жена.

#4 She

She

    мацка

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 433 Мнения:

Posted 11 March 2009 - 06:01 PM

Еееее, какъв е този мъж, дето да има прекрасен сексуален живот със съпругата си, да мастурбира и да има любовница. :) ;) :)
Има ли такова "животно"? :lol:

Taini4ka, защо си 100% сигурна, че той лъска? И защо да се притесняваш да поговориш за това с него?

Edited by She, 11 March 2009 - 06:02 PM.


#5 Гост:_mugen_*

Гост:_mugen_*
  • Guests

Posted 11 March 2009 - 06:59 PM

Tя просто трябва да го приеме и да разнообразява секса, не да търси теле под вола.

#6 taini4ka

taini4ka

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 11 March 2009 - 07:54 PM

Tя просто трябва да го приеме и да разнообразява секса, не да търси теле под вола.



#7 blablabla

blablabla

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 156 Мнения:

Posted 11 March 2009 - 08:37 PM

Нормално е да се самозадоволява. Както и друг път съм казвал... Мъжете сме коне с капаци и трябва да ни се казва направо, без догатки и пр.
П.П. Може да му се иска да разбие "задната врата..." :lol: :)

Edited by blablabla, 11 March 2009 - 08:38 PM.


#8 Гост:_mugen_*

Гост:_mugen_*
  • Guests

Posted 12 March 2009 - 03:29 AM

Попитали Радио Ереван: "Женят ли се онанистите?"
- Да, за доячки...
:)

#9 She

She

    мацка

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 433 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 09:08 AM

:) :lol: :) Ебаси колко е верен тоя виц!

Edited by She, 12 March 2009 - 09:08 AM.


#10 Cmacu

Cmacu

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 207 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 11:16 AM

Аз ли нямам чуство за хумор или това да се шегуваме с проблемите на другите не е коректно (вица наистина е супер).
Като мъж мога да кажа, че когато живея с друга жена и мога да избирам пред секс с нея или маструбация, а секса с нея си е супер, не виждам причина да се самозадоволявам. Между другото мотивите за такова нещо биха били толкова индивидуални и може би дори нещо различно от нормалното, така че не бих се ангажирал с твърдо становище: Прави го, защото...!
Разбирам любопитството и тревогата ти. Всички, които се пошегуваха с това да се поставят на мястото и (да знам на вас не може да ви се случи такова нещо, защото сте секс машини, но само за секунда забравете този "факт" и се поставете в същата ситуация).
Съветите ми към теб са:
- спри с детективските разследвания: дори да не навлизаш с тях в личното му пространство, това е неправилно и нечестно отношение. Лично мен всякакви форми на разследвания биха ме обидили (някои да ми рови в компютъра какви страници съм разглеждал? :о без коментар)
- от колко време се случва това? Със сигурност има фактори, които са повлияли преди и може би сега могат да променят ситуацията.
- виждам, че имаш проблем в това да говориш с него открито за тези неща, но според мен самия факт, че не можете да разговаряте на тази тема е дори по-голямо зло от самото маструбиране. 50 процента от решаването на даден проблем е осъзнаването на истинската му същност. Живеете от година и половина заедно, а не можете да си говорите на сексуална тематика открито. Това не го разбирам. За мен единственото нещо, което можеш да направиш е да подходиш прямо или да забравиш.

Знам, че повече от всичко друго искаш да знаеш причините за поведението му, но те са строгоиндивидуални и е много трудно да бъда точен в определянето им. По скоро така можеш да се подведеш и да стигнеш може би до грешни заключения като предположенията на съфоромците за любовницата и малкото количество ежедневна работа (последното е абсурдно, как звучи само: не работя достатъчно и затова ще маструбирам вместо да правя секс с жена си :о).

Надявам се да съм бил полезен

Edited by Cmacu, 12 March 2009 - 11:20 AM.


#11 dutchman

dutchman

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 128 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 11:35 AM

Може би просто не правите толкова секс колкото му се иска...
Може да има и много други причини...примерно в момента е уморен за секс просто иска да разпусне...за на е същото като да запалим цигара :lol:
Аз също съм имал сериозна приятелка и сме живеели заедно за някъв период от време...ии ми се е случвало..правим секс следобед..ама стабилен секс..няколко часа..и вечер преди лягане пак си ударям една злобарка... ей така да ме отведе по-бързо в страната на сънищата :)
Иначе нямащ никакво право да душиш около него и да го шпионираш...чикията си е чикия не трябва да я приемаш като знак на каквото и да било.

А между другото цялата ситуация се е получила от неправилно общуване. Ако с мъжът ви бяхте по-близки или незнам как да го нарека да си споделяте повече ти щеше да знаеш какво гледа, как го гледа, защо го гледа и дори да гледате заедно. Незнам защо на човек може да го е срам да сподели нещо такова с човека в които се е врекъл.
п.п. аз дори съм искал гаджето да ми надписва и сортира колекцията с порно :)

#12 taini4ka

taini4ka

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 12:09 PM

Сърдечно Ви благодаря за отговорите Ви!!!

Не питам направо, защото не е от хората които говорят свободно на тема секс, заразлика от мен. Опитвала съм се много пъти да говорим за това какво му се ще да пробваме, да експериминтираме, да разнообразим любовната игра. Отговорите не са чак толкова подробни и не се стига до ясна представа какво му се върти в главата. Аз съм готова на всякакви експерименти с НЕГО. Отворя ли темата за секса и се усеща как му става неудобно да ги обсъщда така директно. Просто така е свикнал (всичко свързано със секса не се коментира) и се старая да го променя, защото за мен е много важно да знам каккво му доставя удоволствие и кое не, съответно и той да е наясно кое ми харесва и кое не.
На въпроса как съм сигурна на 100%, ами като живееш с един човек тези неща се забелязват. Първите няколко пъти не правят впечатление, нали си е нормално ( изключвам моментите когато съм в цикъл ). Когато е в банята, разбира се, че няма как да го хвана(когато е сам), но количеството салфетки в боклука няма как да не ми направят впечатление. И особенно като станат повечко и поради някакво вътрешно тревожно чуство забелязваш, че са и влажни и така нататък. Ставаш още по-съмнителен относно всичко и се вглеждаш много повече във всичко. Никога не съм изпитвала такова собственическо чуство и е много неприятно, поне за мен.
Това му ново "занимание" го забелязвам от скоро и тъй-като искам първо да чуя вашите мъжки отговори дали е нормално(за мен е някакси претиснително) и тогава да действам направо - очи в очи. Неискам да правя сцени за неща които са си част от живота (ако наистина така ). А и неискам да му отнемам от личното пространство, искам да го оставя да има свой собствен мъжки свят, където аз да нямам думата. Все пак достатъчна част от живота му.

Колкото до "задната врата" тя винаги когато пожелае може да бъде "превзета".

А за разнообразяването на сексуалният живот съм " ЗА" със две ръце.

Може би му трябва време, за да свикне с мисълта, че между нас на тема секс нетрябва да има табута.

Навярно е бил в такъв период, а аз както казвате съм търсила по вола теле.
Поне съм наясно, че не е нещо което да ме хвърля в панически страх .


БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Ако имате някакви предложения за каквото и да е било по този въпрос, ще се радвам да ми пишите!!!!!

#13 Cmacu

Cmacu

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 207 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 12:17 PM

Ако имате някакви предложения за каквото и да е било по този въпрос, ще се радвам да ми пишите!!!!!


Ето предложение: Купи си книга на сексуална тематика, аз имам една, казва се "Секс игри". Сложи си я на нощното шкафче, чети я от време на време и когато той попита какво е това му предложи да четете заедно или ти да четеш, а той да слуша. Там има и идеи за словесни игри свързани с това как да разчупим табутата и да говорим по-открито за секса. Ако мислиш, че би приел това като някакъв знак или символ му кажи, че е подарък от приятелка.

#14 She

She

    мацка

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 433 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 12:45 PM

Сърдечно съчувствам на проблема ти, taini4ka, мен също би ме тормозило, но шегата си е шега, малка доза хумор никога не е излишна. Пък и не е толкова страшен проблема ти, все пак нали не е тръгнал по други жени...
А вашият редовен и задоволяващ и за двама ви секс продължава ли, както до сега?

#15 taini4ka

taini4ka

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 4 Мнения:

Posted 12 March 2009 - 02:04 PM

Наясно съм, че нямям никакво право да се ровя и да душа около него, но става наистина съвсем слчайно. Набиват ми се на очи, защото вече знам какво да гледам. Незнам дали разбирате, какво имам точно в предвид. А колкото повече се вглеждам ми се струва, че виждам неща, които в друга ситуация щяха да са си съвсем нормални. Луда работа.
Това за книжката ми допадна като идея и още тази седмица ще мина през книжарницата. Така поне ще има идей какво да пробваме.
Колкото до споделянето - аз искам да говоря, наистина ми се иска да знам всичко което му се върти в главата,като фантазия. Искам да реализираме всичко, за което си е мислил някога. Без колбания бих откликнала на това. Вече Ви казах, че той досега не е споделял с никой. И сега му е доста трудничко. Понякога се отпуска и ми споделя, но тези моменти не са много, но все пак са нещо. Надявам се да се преборя с този, така да се каже срам и неудобство, все пак аз не съм някоя бройка, а негова жена в добро и лошо.
А за любовница изобщо и не го мисля. На този етап ми е чуждо да го приема като вариант. Доверявам се на 6-тото си чуство, че ми е верен.
Чуствам се някак си объркана, защото съм смятала досега, че като имаш партньор самозадоволяването не ти е нужно, но явно съм била в заблуда.

Още веднъж Ви благодаря за отговорите и съветите към мен.


ПП : За тази година и половина не сме разделяли и за един ден. Май е време да се замисля за малко отдих поотделно, че да си залипсваме. Много пъти са ми казвали, че семейният живот не е като когато сте гаджета. Което не го вярвах, ама........на истина било.
Все още немислим за деца, така че сега е моментът да се порадваме на времето, в което сме заедно. А и сме още млади да се отказваме от удоволствията. Ще дам най-доброто на което съм способна, а той не е някой, който е безразличен към ласки и внимание.
:) :) :)