Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Женски номерца


 • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 schhh

schhh

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 30 Мнения:

Posted 14 April 2008 - 10:18 PM

Здравейте на всички .. отново имам един въпрос .. за първи път ми се случва така и искам съвет от по опитни ..
Та .. ето какво стана .. ходя с едно момиче от 1 месец (тя е на 15 , а аз на 16 ) И аз по принцип излизам с нея през деня защото живее в едно съседно село и така .. вечер илизам с приятели ... тя излгежда много се дразни от това .. снощи ... и казах че ще се прибера към 9 ама се върнах в 10 (пишем си в скайп вечер).. и почна да се прави на интересна мразила да я лъжат кво било .. почна ми се обяснява че приятелите ми по важни били от нея .. така си мислила какви ли не глупсоти още .. и аз се ядосах и излязах от скайпа .. после разбирам че и било много кофти че съм изялзал така внезапно .. мн тежко и било .. и какво ли не глупости още .. Та въпрос ами е .. как да действам в бъдеще при такава ситуация .. защото съм сигурен че ще има още такива проблеми.. ?

#2 Benquis

Benquis

  Повърхностен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 154 Мнения:

Posted 14 April 2008 - 11:05 PM

Здравейте на всички .. отново имам един въпрос .. за първи път ми се случва така и искам съвет от по опитни ..
Та .. ето какво стана .. ходя с едно момиче от 1 месец (тя е на 15 , а аз на 16 ) И аз по принцип излизам с нея през деня защото живее в едно съседно село и така .. вечер илизам с приятели ... тя излгежда много се дразни от това .. снощи ... и казах че ще се прибера към 9 ама се върнах в 10 (пишем си в скайп вечер).. и почна да се прави на интересна мразила да я лъжат кво било .. почна ми се обяснява че приятелите ми по важни били от нея .. така си мислила какви ли не глупсоти още .. и аз се ядосах и излязах от скайпа .. после разбирам че и било много кофти че съм изялзал така внезапно .. мн тежко и било .. и какво ли не глупости още .. Та въпрос ами е .. как да действам в бъдеще при такава ситуация .. защото съм сигурен че ще има още такива проблеми.. ?Пич.. да ти кажа незнам колко съм опитен но с приятелката ми съм от 2 год. и няколко месеца вече...
Та това което искам да ти кажа е че момичетата както ги научиш са така .Еи в началото с :) милото :) бяхме мн зле,разбирай всеки си прави каквото си иска/най-вече тя/ аз съупер влюбен само и тичам след д-то и т.н/Типичното добро момче/. Така свикна и така я карахме докато леко полеко не ми писна и не започнах да се осъзнавам.
Започнах да отстоявам моето време, моите "неща"/още не бях открил такъв сайт или подобни/ като в началото ми се струваше че по този начин я отдалечавам от се*е си..

Но ХА изненада точно обратният ефект от нейна страна.Това достатъчно ясно показва че жените наистина искат мъж който има собствен живот,не се оставяй тази и реакция да те "загробва" зашото в един момент ще останеш с пръст в уста и ще се чудиш

" ами нали искаше да съм само твой"?**?

Все пак внимавай да не прекаляваш ;) защото все пак трябва да имате достатъчно време заедно, макар в твоя случай това да не е опастност, нали все пак през деня сте заедно??Какво е 1-2 или пък 3 часа чат в скайп.

Ти трябва да имаш и собствен живот! Не го забравяй

Когато стигнете/ако стигнете до там/ до момент в който собствените ви животи се преплетът до такава степен че повечето от приятелите ви са 2-ки като вас нещата се променят малко... но много напред отидох...
Айде със здраве и много Позитивна енергия :)

#3 Bat_Jorkata

Bat_Jorkata

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 24 Мнения:

Posted 15 April 2008 - 10:38 AM

:) значи напълно съм сагласен с don garson и не забравяй едно!!!..дори и да си с нея и ти имаш право на свобода.нови запознанства и момичета.Когато сте прекалено много и често заедно...от личен опит ти го казвам...поговори с нея и и кажи това.

#4 Don Kiko

Don Kiko

  Дон Жуан

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 776 Мнения:

Posted 15 April 2008 - 01:53 PM

леле... а е само на 15 :) представи си като стане на 20 и се ожените ;) "скъпи, цял ден пазарувах в мола (сандалки), а ти... нито си сговил, нито си изчистил :) "

нормално е момичето да се чуди и сърди защо не и даваш цялото си време и енергия - та нали е само на 15... можеби това и първата по-сериозна връзка. ти какво очакваш - да се държи като възрастна ли?**? но внимавай!!! наистина както я научиш, така ще я карате :) а и според мен не е нормално щом тя се прибира в 7 и ти да се прибираш :lol::D или вече имаш и вечерен час... :lol:

#5 Benquis

Benquis

  Повърхностен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 154 Мнения:

Posted 15 April 2008 - 04:22 PM

леле... а е само на 15 :D представи си като стане на 20 и се ожените :D "скъпи, цял ден пазарувах в мола (сандалки), а ти... нито си сговил, нито си изчистил :angry: "

:lol: :lol: :lol: :lol:

нормално е момичето да се чуди и сърди защо не и даваш цялото си време и енергия - та нали е само на 15... можеби това и първата по-сериозна връзка. ти какво очакваш - да се държи като възрастна ли?**? но внимавай!!! наистина както я научиш, така ще я карате :) а и според мен не е нормално щом тя се прибира в 7 и ти да се прибираш :D:D или вече имаш и вечерен час... :D

Лелеее стига дее какви са тези сериозни връзки на 15-16... а и са заедно едва от месец,забелязал съм че 1-я месец е критичен за една връзка....следва 4-я 8-я и годината нататак работите вече са почти ясни.Имам предвит, че след 1 година и 2-та сте се отпуснали един с друг а и вече си знаете номерата/повечето/
Гледай си живота,удоволствието и т.н. разбери- сега ти е времето да пробваш различни момичета за да знаеш точно с кой тип ти е най-добре ;)

#6 Zniperrr

Zniperrr

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 19 Мнения:

Posted 17 April 2008 - 02:11 AM

don_garson е прав, че както ги научиш така ще е. Ще ви разкажа за братовчед ми с който сме много близки. С неговата приятелка са от 2 год. В началото той нямаше чуства към нея, а тя беше лудо влюбена (той и е първия все пак). Докато нямаше чуства уж се водеше, че са гаджета, но той си правеше каквото пойска тя нямаше думата, ако му възразеше той и казва, че искат да скъсат и тя клекваше. Обаче постепенно той започна да изпитва чуства към нея и изведнъж от нищото се влюби, се едно са започнали нова връзка. В началото пак си правеше каквото пойска, самоче вече примерно като той искаше да излеземе на дискотека тя започваше да му се моли "неходи, айде молятисе цяла вечер няма да спя и тн." и понеже е влюбен и си казва ми ок, айде заради те*е да не те притеснявам, а и не ми се ходи много и тн. Така постепенно ден след ден тя му се моли той да не ходи еди каде си, да не прави това и унова и тн. И изведнъж молбите започнаха да приличат на нареждания: "няма да ходиш еди каде си!", ако ходиме на кафе той трябва заради нея да се прибере примерно в 6, а ако закъснее с 15 мин по тела се почват луди скандали. Аз направо неможех да повярвам какво става с него, той осъзнаваше какво става, но опълчваният му бяха с един скандал след което след 2 часа се здобряваха и се едно не са говорили, но положението си остана. Сега още са заедно, положението е такова, че на братовчед ми му е разрешено да ходи в едно две кафета и това е за излизането, за купони, дискотеки, хубави кафета и дори да се разкарваме по центара и дума да не става освен, ако и тя не присъства. Проблема е, че тя е ревнива до болесно състояние и според мене лечението е психиатър... След последното ни излизане на дискотека заедно и първото от 1 год насам за което приятелката му незнаеше последва грандиозен скандал след като разбра при който тя искала да се самоубива....wtf !!! Тя няма да го зареже никога, а ако той иска да скъсат тя ще се самоубие... положението е плачевно. Така че мисля, че трябва да си вземеш голяма полука от моя действителен разказ. Не са много лудите момичета като приятелката на братовчед ми, но все пак помисли дали ще позволиш връзката ти да тръгне в такава посока.

#7 Terea

Terea

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 22 Мнения:

Posted 17 April 2008 - 12:43 PM

Я и аз малко да се намеся :angry: първо ме впечатли разказа на Zniperrr за израза "ще се самоубия" - понеже и на мен са ми го казвали и съм отговаряла по следния начин "Не ми прехвърляй отговорност, а ако го направиш и оцелееш повече и за миг не искам да те виждам" и като му изтреляш нещо такова на този кадър ама още в първия момент и от другата страна блокаж! и повече нищо не се казва... идеята е да тушираш удара още в началото :lol:

А ние жените сме си такива - аз да съм спокойна трябва да знам къде е и какви ги върши в моментите когато по принцип е при мен или си е вкъщи а в дадения момент го няма.. Спомням си един случай в който в 12 вечерта аз му се обаждам / това си беше нещо нормално да си говорим вечер - ако аз не звъннех се обаждаше той и това се случва даже ако другия е на рожден ден или някъде си на купон / и няколко пъти по 1 мин никой не вдига, после се почват едни луди затваряния - аз вече почвам да полудявам и да се чудя какво става, всякакви филми ми бяха минали през главата ама всички възможни ( те не бяха болници и полиции и чудеса ) даже на шефа му се обадих да питам дали моя не си е забравил телефона на работа, дали случайно не е при него и тем подобни. и след половоин час изтезания/даже шефа му беше почнал да му звъни и при него същите неща се случваха ( те с шефа си бяха много добри приятели )/ моя вдига и от среща се чува едно сънено "мяу":lol: типичен поздрав между нас.......айй не знам какво почувствах.. хем бях по-спокойна че е добре, хем още се тревожех... :lol: въобще ми беше много смесено...

#8 Sake1

Sake1

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 9 Мнения:

Posted 17 April 2008 - 02:19 PM

Пич според мен се държиш както трябва - продължавай все в същия дух , все пак си МЪЖ и ще правиш това което искаш -ти си свободен да определяш живата си и никое момиче няма право да ти казва какво да правиш. И изобщо недей да и се отчиташ - така ще чувства липсата ти и ще си по-загадъчен .
Аз имам доста дълга връзка- и при мен се е случвало подобно нещо - почти винаги бях непоколебим - да имаше и ревове , ама обикновено след един хубав секс нещата се оправат :angry:


Пък ако съвсем не и отърва -следващата и тва е!

#9 Zniperrr

Zniperrr

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 19 Мнения:

Posted 20 April 2008 - 01:34 AM

И аз това исках да кажа в моята история. Много пъти съм повтарял на пратовчед ми "Живота си е твой как някой ще ти казва какво да праиш". Да се съобразяваш е едно и друго да се подчиняваш, ако те е страх някой да не ти изневери нищо не се постига като го караш да си седи само в къщи и непрекъснато си с него, ако иска да го направи ще го направи неможеш да го спреш.

#10 Zniperrr

Zniperrr

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 19 Мнения:

Posted 22 April 2008 - 01:08 AM

Приятел до някаде може и да си прав, самоче невиждам тук момчето какъв сексуален съвет потърси. И аз донякаде съм съгласен по темата за която говориш, защото е пълно с 13 годишни к-ви, но точно този форум има за цел съвсем други неща.

#11 sad3

sad3

  Напреднал

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 221 Мнения:

Posted 25 April 2008 - 04:02 PM

Отстоявай си позициите,иначе ще бъдеш мъж под чехъл и ако създадете семейство,тя ще ти дава пари за закуска от твоята заплата
Не ми се вярва да изкарате дълго,малки сте още.

#12 lutzifer

lutzifer

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 4 Мнения:

Posted 29 April 2008 - 02:25 PM

Мнението е изтрито.
Пиши на кирилица!

Edited by NRG, 29 April 2008 - 04:32 PM.


#13 *----=Elit Force=----*

*----=Elit Force=----*

  ElitForce

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 311 Мнения:

Posted 02 May 2008 - 05:59 PM

момичетата както ги научиш са така

Напълно съм съгласен...просто и покажи,че е важна за теб,но не и че света ти се върти около нея.Запомни,че имаш свой живот,който тя(да погледнем реално)скоро ще напусне(освен ако не сте решили да се жените ;) ).Недей да предаваш принципите си заради жена,не бъди егоист,но все пак си имай себеуважението,което е изключително важно.Успех :(