Женски номерца
Posted 14 April 2008 - 10:18 PM
Та .. ето какво стана .. ходя с едно момиче от 1 месец (тя е на 15 , а аз на 16 ) И аз по принцип излизам с нея през деня защото живее в едно съседно село и така .. вечер илизам с приятели ... тя излгежда много се дразни от това .. снощи ... и казах че ще се прибера към 9 ама се върнах в 10 (пишем си в скайп вечер).. и почна да се прави на интересна мразила да я лъжат кво било .. почна ми се обяснява че приятелите ми по важни били от нея .. така си мислила какви ли не глупсоти още .. и аз се ядосах и излязах от скайпа .. после разбирам че и било много кофти че съм изялзал така внезапно .. мн тежко и било .. и какво ли не глупости още .. Та въпрос ами е .. как да действам в бъдеще при такава ситуация .. защото съм сигурен че ще има още такива проблеми.. ?
Posted 14 April 2008 - 11:05 PM
Здравейте на всички .. отново имам един въпрос .. за първи път ми се случва така и искам съвет от по опитни ..
Та .. ето какво стана .. ходя с едно момиче от 1 месец (тя е на 15 , а аз на 16 ) И аз по принцип излизам с нея през деня защото живее в едно съседно село и така .. вечер илизам с приятели ... тя излгежда много се дразни от това .. снощи ... и казах че ще се прибера към 9 ама се върнах в 10 (пишем си в скайп вечер).. и почна да се прави на интересна мразила да я лъжат кво било .. почна ми се обяснява че приятелите ми по важни били от нея .. така си мислила какви ли не глупсоти още .. и аз се ядосах и излязах от скайпа .. после разбирам че и било много кофти че съм изялзал така внезапно .. мн тежко и било .. и какво ли не глупости още .. Та въпрос ами е .. как да действам в бъдеще при такава ситуация .. защото съм сигурен че ще има още такива проблеми.. ?
Пич.. да ти кажа незнам колко съм опитен но с приятелката ми съм от 2 год. и няколко месеца вече...
Та това което искам да ти кажа е че момичетата както ги научиш са така .Еи в началото с

Започнах да отстоявам моето време, моите "неща"/още не бях открил такъв сайт или подобни/ като в началото ми се струваше че по този начин я отдалечавам от се*е си..
Но ХА изненада точно обратният ефект от нейна страна.Това достатъчно ясно показва че жените наистина искат мъж който има собствен живот,не се оставяй тази и реакция да те "загробва" зашото в един момент ще останеш с пръст в уста и ще се чудиш
" ами нали искаше да съм само твой"?**?
Все пак внимавай да не прекаляваш

Ти трябва да имаш и собствен живот! Не го забравяй
Когато стигнете/ако стигнете до там/ до момент в който собствените ви животи се преплетът до такава степен че повечето от приятелите ви са 2-ки като вас нещата се променят малко... но много напред отидох...
Айде със здраве и много Позитивна енергия

Posted 15 April 2008 - 10:38 AM

Posted 15 April 2008 - 01:53 PM

нормално е момичето да се чуди и сърди защо не и даваш цялото си време и енергия - та нали е само на 15... можеби това и първата по-сериозна връзка. ти какво очакваш - да се държи като възрастна ли?**? но внимавай!!! наистина както я научиш, така ще я карате

Posted 15 April 2008 - 04:22 PM
леле... а е само на 15
представи си като стане на 20 и се ожените
"скъпи, цял ден пазарувах в мола (сандалки), а ти... нито си сговил, нито си изчистил
"

Лелеее стига дее какви са тези сериозни връзки на 15-16... а и са заедно едва от месец,забелязал съм че 1-я месец е критичен за една връзка....следва 4-я 8-я и годината нататак работите вече са почти ясни.Имам предвит, че след 1 година и 2-та сте се отпуснали един с друг а и вече си знаете номерата/повечето/нормално е момичето да се чуди и сърди защо не и даваш цялото си време и енергия - та нали е само на 15... можеби това и първата по-сериозна връзка. ти какво очакваш - да се държи като възрастна ли?**? но внимавай!!! наистина както я научиш, така ще я карате
а и според мен не е нормално щом тя се прибира в 7 и ти да се прибираш
:D или вече имаш и вечерен час...
Гледай си живота,удоволствието и т.н. разбери- сега ти е времето да пробваш различни момичета за да знаеш точно с кой тип ти е най-добре

Posted 17 April 2008 - 02:11 AM
Posted 17 April 2008 - 12:43 PM

А ние жените сме си такива - аз да съм спокойна трябва да знам къде е и какви ги върши в моментите когато по принцип е при мен или си е вкъщи а в дадения момент го няма.. Спомням си един случай в който в 12 вечерта аз му се обаждам / това си беше нещо нормално да си говорим вечер - ако аз не звъннех се обаждаше той и това се случва даже ако другия е на рожден ден или някъде си на купон / и няколко пъти по 1 мин никой не вдига, после се почват едни луди затваряния - аз вече почвам да полудявам и да се чудя какво става, всякакви филми ми бяха минали през главата ама всички възможни ( те не бяха болници и полиции и чудеса ) даже на шефа му се обадих да питам дали моя не си е забравил телефона на работа, дали случайно не е при него и тем подобни. и след половоин час изтезания/даже шефа му беше почнал да му звъни и при него същите неща се случваха ( те с шефа си бяха много добри приятели )/ моя вдига и от среща се чува едно сънено "мяу"

Posted 17 April 2008 - 02:19 PM
Аз имам доста дълга връзка- и при мен се е случвало подобно нещо - почти винаги бях непоколебим - да имаше и ревове , ама обикновено след един хубав секс нещата се оправат

Пък ако съвсем не и отърва -следващата и тва е!
Posted 20 April 2008 - 01:34 AM
Posted 22 April 2008 - 01:08 AM
Posted 25 April 2008 - 04:02 PM
Не ми се вярва да изкарате дълго,малки сте още.
Posted 29 April 2008 - 02:25 PM
Пиши на кирилица!
Edited by NRG, 29 April 2008 - 04:32 PM.
Posted 02 May 2008 - 05:59 PM
Напълно съм съгласен...просто и покажи,че е важна за теб,но не и че света ти се върти около нея.Запомни,че имаш свой живот,който тя(да погледнем реално)скоро ще напусне(освен ако не сте решили да се женитемомичетата както ги научиш са така