Мен лично не ме дразнят пуберските въпроси, нито началните въпроси - който го дразнят ДА НЕ ОТГОВАРЯ!
Всеки започва от някъде.

И много ми е чудно как ще направим ограничението, като всеки може да излъже машината и да се пише на 18 примерно?!
Posted 23 March 2008 - 11:21 AM
Posted 24 March 2008 - 05:27 PM
Против възрастовото ограничение съм! Звучи толкова глупаво, все едно всички останали се вземаме много насериозно.
Мен лично не ме дразнят пуберските въпроси, нито началните въпроси - който го дразнят ДА НЕ ОТГОВАРЯ!
Всеки започва от някъде.![]()
И много ми е чудно как ще направим ограничението, като всеки може да излъже машината и да се пише на 18 примерно?!
Posted 25 March 2008 - 01:13 AM
Тъй ли?! Къде го Мастера?+ Админа май не посещава форума.
Posted 01 April 2008 - 11:00 AM
Posted 21 April 2008 - 11:30 AM
Posted 21 April 2008 - 04:47 PM
Posted 21 April 2008 - 05:40 PM
Posted 21 April 2008 - 10:25 PM
Posted 22 April 2008 - 11:32 AM
А да се дават съвети на непълнолетни е също неблагодарно дело - малко да сгафиш и ти лепват обвинение за развращаване.
ИМА СИ СЪОТВЕТЕН ЧЛЕН В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, СЪГЛАСНО КОЙТО Е НАКАЗУЕМО РАЗВРАЩАВАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ.
ВРЕДНО Е ЗА САЙТА НИ ТУК ДА ИСКАТ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ ЛИЦА, ПО-МАЛКИ ОТ 18 ГОДИНИ, ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА БЪДЕ ЗАКРИТ САЙТЪТ, А НА ДАВАЩИТЕ СЪВЕТИ ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.
Posted 22 April 2008 - 11:33 AM
Неколкократно съм го казвал и съм принуден да го кажа още веднъж с огромни букви, за да може админите най-после да реагират:
ИМА СИ СЪОТВЕТЕН ЧЛЕН В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, СЪГЛАСНО КОЙТО Е НАКАЗУЕМО РАЗВРАЩАВАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ.
ВРЕДНО Е ЗА САЙТА НИ ТУК ДА ИСКАТ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ ЛИЦА, ПО-МАЛКИ ОТ 18 ГОДИНИ, ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА БЪДЕ ЗАКРИТ САЙТЪТ, А НА ДАВАЩИТЕ СЪВЕТИ ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.
Има си съответни директиви на Евросъюза и, колкото и да се правят някои, че не важат за тях, те са си в сила.
А на админите за пореден път предлагам постовете на лица под 18 години да бъдат трити без предупреждение, а айпито им да бъде забанено. В противен случай сайтът рискува доста.
Ами тогава пробвай с 15-годишна и ще си имаш работа с Прокуратурата.
Edited by ElZeTH, 22 April 2008 - 02:15 PM.